OFFLINE

Tényleg hasonlít a Chanel és a Saint Laurent kampánya?

2012. október 16., kedd 14:53

Két francia luxusmárka is hasonló stílusváltáson esett át az őszi-téli szezonra készített kampánysorozata alapján. Az Yves Saint Laurent első szótagjától megváló új kreatív igazgató, Hedi Slimane első, Saint Laurent néven megjelenő kampányában az amerikai indierock sztár, Christopher Owens látható vállig érő hajjal, háttal a kamerának, egy párnára csavarodva.

Az első Saint Laurent kampány
Az első Saint Laurent kampány

A Kurt Cobainra hajazó, 15 képből álló fekete-fehér sorozatra kísértetiesen emlékeztet a szintén osztott képekkel dolgozó Chanel N° 5 legújabb parfümreklámja, melyet a legendás divatház történetében először, férfi modellel népszerűsít.

Brad Pitt a Chanel kampányban
Brad Pitt a Chanel kampányban

Ön szerint hasonlít a két kampány?

 • 116
  Egyértelmű a hasonlóság a két kép között
 • 59
  Itt-ott van hasonlóság
 • 48
  Csak azért gondoljuk, hogy hasonlóak, mert mindkettő fekete-fehér
 • 24
  Nem hasonílt a két fotó

A Chanel legrégebbi illatának új arca, Brad Pitt a Saint Laurent reklámhoz hasonlóan vállig érő hajjal, háttal egy falnak állva pózol a sejtelmes képeken, melyek készítéséről a márka hivatalos YouTube oldalán 3 kisfilm is látható.

Az alig pár másodpercig tartó videókban a 48 éves színész suttogva teszi fel világmegváltó kérdéseit a kamerának, melyekre a ma nyilvánosságra hozott reklámfilmből kapjuk meg a Pitt által megválaszolt kérdéseket – írja a vogue.de.

A Saint Laurent reklámfilmje is fekete-fehér, de nem pár másodperces, hanem több mint hat: ön mit gondol, hasonlít egymásra a két fotó, vagy pusztán a véletlen műve, hogy mindkét márka fekete-fehérben, és szupermodellek helyett sármos, hátukat mutogató hírességgel képzeli el legújabb kampánysorozatát?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta