OFFLINE

A leggings nem nadrág! Vagy mégis?

2012. október 16., kedd 10:48

Lehet, hogy a leggingstől (leánykori nevén cicanadrágtól) elpuhul a testünk, de ennek ellenére továbbra sem akar kikopni a divatból, a boltok polcai roskadoznak tőle, és a sztárok is előszeretettel hordják. Legutóbb például Katie Holmest kapták rajta egy ilyen ruhadarabban lánya társaságában, és szemmel láthatóan ő sem volt tisztában azzal, hogy a leggings nem nadrág, a harisnya pedig nem leggings! Vagy mégis?

Sokak szerint egyértelműen nem. "Nagyon megy nekem ez az egyenruhás dolog. A jó kiegészítőkről, a jó szabásról és viszketés elleni szerekről szól minden, ez utóbbi segít, ha a bőröd nem bírja az olcsóbb anyagokat. Eközben Katie azt hiszi, hogy a leggings valójában nadrág" - olvasható egy vélemény az előbb linkelt fotóról a Suri's Burn Book blogon, amit természetesen nem a színésznő lánya ír, hanem a Suri's Burn Book: Well-Dressed Commentary From Hollywood's Little Sweetheart könyv szerzője.

Hát, igen, a cicanadrág viselésének vannak elfogadható és kevésbé ortodox módjai. Például nem nagyon illik benne feneket villantani, bármennyire is formás az a rész vagy bármennyire is tart össze egy vastagabb anyagból készült cicanadrág. A nem elég hosszú póló és a kapucnis pulóver nem fed elég jól, vagyis ha éppen nem edzésre megyünk, hanem stílusosabb megjelenésre van szükség, akkor talán hanyagoljuk is ezt az összeállítást. Persze nem kell rövidnadrágot vagy szoknyát erőltetni magunkra, nyugodtan hordhatjuk különböző felsőrészekkel, kabátokkal, de nem mindegy persze, hogy milyenekkel. A FashionPolice szerint akkor megfelelő a hossz, ha akkor sem látszik semmi a fenekünkből, ha teljesen előrehajolunk.

A leggings nadrág?

 • 734
  Igen, nincs kivétel.
 • 2357
  Igen, ha csinos a viselője.
 • 2143
  Igen, ha nem lóg ki a fenék.
 • 3067
  Nem és kész.

Ezt persze nem mindenki tartja be, elég végigmenni Budapest utcáin. És nem, a vékony alkat önmagában nem elég. A vékony, pamutszerű anyagokból készült leggings még a csinos tinilányokon is furán néz ki egy szőrprémes dzsekivel párosítva, amiből nem csak a fenekük lóg ki, hanem sok esetben a derekuk is. Az interneten persze számos videó, bejegyzés, Facebook-csoport született arról, hogy a leggings nadrág-e, és most Önök is beszállhatnak a vitába. Segítségképpen telepakoltunk egy galériát cicanadrágos hírességekkel. Könnyítésnek beraktunk az univerzálisan jóseggűnek tartott Pippa Middletont is és egy másik segédletet is.

AM-I-WEARING-PANTS
Fotó: Amy Sly

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta