OFFLINE

Hordjon gobelint ruha helyett!

2012. október 15., hétfő 13:15

Az idei őszre-télre több divatház is szövéssel, horgolással, gobelinnel díszített ruhákat tervezett: élen jár a trendben a Dolce & Gabbana, melynek tervezői a stílusukra jellemző virágos, rózsás mintát a téli cuccokra felszőtték. A Balmain gyöngyökkel és valószínűleg gyémántokkal díszítette felsőit, melyek ára 20 ezer font körül jár. A dúsan díszített mellények és ruhák gyönyörűek, de talán mégsem érnek 7 millió forintot... A Rag & Bone gobelines kabátokat küldött a kifutóra, és nálunk kevésbé ismert tervezők is apró életképekkel díszítették pulóvereiket.

Ezt a trendet igazából nem nehéz utánozni: kell venni egy gobelines párnát, vagy falvédőt (az Etsy-n pár ezer forinttól több százezerig válogathatunk és elég vicces minták), és azt fel kell varrni egy fekete pulóverre, máris (majdnem) ott vagyunk, mintha tervezőtől vettünk volna idilli képpel díszített ruhát. És ha már ennyire nagy a hasonlóság a dizájnercuccok és a filléres párnák közt, lenyúltuk a fashionista.com ötletét: galériánkban talál párnákat és ruhákat is, tippelje meg, melyik, melyik! (A kis képeket rejtse el, nem ér lesni!)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta