OFFLINE

Louboutin életnagyságú cipői ellepték Párizst

2012. október 14., vasárnap 09:27

A mostanában inkább peres ügyeivel, mint elegáns cipőivel címlapokra kerülő Louboutin elkészítette 2012-es őszi/téli kampánysorozatát, melynek helyszínéül a márka célközönségéhez hasonlóan divatos és elegáns várost, Párizst választotta. A Zarával és az YSL-nal is haragban lévő tervező szupermodellek helyett ezúttal a francia főváros káprázatos fényeivel hirdet.

Párizs mágikus, történelmi helyein, például a Nôtre Dame-nál, a Place de la Concorde-nál és a Pont Des Arts-nál elhelyezett életnagyságú cipőket Peter Lippmann kapta lencsevégre a luxustermékekben utazó márkának – írja a Trendhunter.com. A lenyűgözően sikkes cipőknek idén is megkérik az árát, egy állatmintás talppal és szegecsekkel díszített magas sarkú 1095 euróba, 312 ezer forintba, egy lapos talpú, fekete szegecses loafer pedig 835 euróba, 238 ezer forintba kerül a francia divatháznál. Nézze meg a mesés kampányképeket galériánkban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta