OFFLINE

Kellemes idő jön, menjen sétálni kényelmes ruhában!

2012. október 13., szombat 17:54

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt állítottunk meg. de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Virpi

Október 14-én vasárnap 14-20 fokra és némi esőre számíthatunk, de nem kell ítéletidőre készülni: sőt, a múlt heti hidegfront után jövő héten a délire, délnyugatira forduló áramlással meleg, főként kedden és szerdán nagy nedvességtartalmú légtömegek áramlanak fölénk, így megenyhülnek az éjszakák, jelentősen erősödik a nappali felmelegedés – írja az Időkép.hu.

Vasárnap  a Dunától keletre egész nap, délen pedig este számíthatunk esőre, általában felhős lesz az ég, de nyugaton, északnyugaton hosszabb napos időszakok várhatók. Virpi katonazöld dzsekije pont elég meleg a borús 14-20 fokhoz, laza szettjénél nem is kell jobb egy vasárnapi sétához!

Cipő: Lacoste

Leggings: Stradivarius

Felső: Mango

Kabát: Terranova

Sál: H&M

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta