OFFLINE

Mihalik a 70-es években és a Vogue-ban

2012. október 12., péntek 10:14

A töretlenül népszerű Mihalik Enikő a divatheteket letudva a múlt héten felbukkant a Marie Claire Fashion Days-en, a napokban pedig az Erzsébet téren látták csókolózni egyik földijével. A békéscsabai szupermodell kiveszi a részét az őszi divatlapok anyagaiból is, legutoljára az olasz Vogue októberi kiadásánák 'Glitter' című fotósorozatában látható csillogó ruhadarabokkal és kiegészítőkkel megpakolva – írja a fashioncopious.com.

Kattintson a többi képért!
Kattintson a többi képért!
Fotó: Vogue Italia

A Sonia Rykiel frizurájára emlékeztető frufrus parókában, diszkógömbökkel és luxus ékszerekkel pózoló Mihalikról a 13 képből álló anyagot David Dunan készítette, aki tavaly punkként fotózta Palvin Barbarát szintén az olasz Vogue-nak.

Ön szerint hasonlít Mihalik a 70-es évek modelljére?

  • 92
    Kiköpött Mihalik Enikő az a Chanel modell
  • 289
    Egyáltalán nem hasonlít
  • 232
    Egy-két vonásuk hasonlít

A Facebookon nézelődve botlottunk egy régi Chanel reklámba: első pillanatban azt hittük, Mihalik kapott még egy munkát, divat a retró, a fekete-fehér kampánykép se ritkaság.

Aztán észrevettük a képaláírást, miszerint a fotó a hetvenes években népszerűsíthette a Chanel N°5 rúzsformájú, kisebb táskákhoz, retikülökhöz igazított praktikus parfümjét. A retrós, klasszikus arcberendezéssel megáldott Mihalik Enikő szerintünk nagyon hasonlít a Chanel 40 évvel ezelőtti modelljére: és ön szerint?Csak a mi szemünk káprázik, vagy tényleg lehetne Mihalik is a modell?

Chanel reklám a hetvenes évekből
Chanel reklám a hetvenes évekből

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta