Mínuszok hajnalban, vastagodó felhőzet: elő a bundával!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a 2012-es tavaszi-nyári ruhákat felvonultató, februárban tartott londoni divathétről hoztunk önöknek képet. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Victoria Sekrier

Pénteken többfelé erősen felhős lesz az ég, délutántól az ország délnyugati felén, késő este délen és a Dunántúlon fordulhat elő eső, de lesz azért kis napsütés is – írja az Időkép.hu. Hajnalban simán lehet mínusz 2 fok (az Északi-középhegység völgyeiben), de akár 7 is, délután 13-17 fokra számíthatunk. Megélénkül a keleti, délkeleti szél, egyszóval holnap nem lesz valami jó idő.

A londoni divathéten fotózott, modellként dolgozó Victoria Sekrier modell pont úgy öltözött fel 2012 februárjában, ahogy október 12-én nálunk ajánlott: magas sarkú szandáljához zoknit húzott – igen, ez tényleg trendi –, farmeringje fölé pedig vastag bundát vett, ami jól jöhet a hideg szélben.

Bár mi nem támogatjuk az eredeti szőrmebundák viselését, hasonlót vehetünk turkálóban, de inkább keressünk műszőr verziót valamelyik plázaboltban. A farmering beszerzésével sem lesz gondunk (Stradivarius), színes táskát és szandált pedig a H&M-ben lehet érdemes nézni, ott ráadásul leárazva kaphatók a hasonló, nyári lábbelik.

Cipő: Kat Maconey

Farmer: vintage Levi’s

Ing: vintage

Bunda: vintage

Táska: Angela Jackson

Napszemüveg: Hugo Boss

139590502
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek