OFFLINE

American Apparel: a fej megvan, de hol a ló?

2012. október 11., csütörtök 14:54

A polgárpukkasztó kampányképeiről ismert American Apparel nemrég egy széttárt lábú idős nővel promotálta kollekcióját, legújabb anyagát pedig a szabadban, egy fiatal modell és egy lófej társaságában készítette el. A ló teste sajnos eltűnt a képről, bizony. A katasztrofális fotóval a márka felkerült arra a hosszú listára, ami a divatipar sikertelen photoshop bakijait jegyzi. A kép felett nem kell sokat időzni ahhoz, hogy észrevegyük, mi a hiba, nem is értjük, miért nem tűnt fel senkinek, hogy a retusőr véletlenül nem csak a modell pattanásait, hanem egy egész lovat leszedett a képről?

imagelovas
Fotó: American Apparel

A hátborzongató képet, ami hasonlít Neiman Marcus biciklihiányos New York-i kampányképéhez, a brand kreatív igazgatója, Iris Alonso azzal magyarázta, hogy csupán a beállítás és a képkivágás miatt tűnik úgy, mintha a ló teste nem volna rajta a fotón – írja a Huffington Post. Hát, azért nem vesszük be. Alonso bizonyítékként egy eredeti, színkorrekció nélküli verziót is feltöltött a márka oldalára, melyen a lófej két lábbal is gazdagodott.

A lovas kampányok és divatanyagok egyébként az idei szezonban különösen népszerűek. Lovakat simogatnak az olasz Vogue kisfilmjében látható maszkos nők, Palvin Barbi a Harper's Bazaar lóverseny pályán lőtt fotóin emelget zsokét, de az idei Marie Claire Fashion Days-en, Mojzes Dóra bemutatóján Pásztor Anna is egy lovaglópálcával a szájában lépett a kifutóra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta