OFFLINE

Lady Gaga giccses műkézzel árulja parfümjét

2012. október 9., kedd 08:50

Lady Gaga szeptember 13-án A New York-i Guggenheim Múzeumban Marc Jacobs, Paris Hilton, Jason Wu és Yoko Ono társaságában mutatta be Fame névre keresztelt parfümjét, melynek reklámjából már cipő is készült. Az exkluzív showt követően egy hét alatt hat millió darabot adtak a 26 popsztár illatából, melyről Gaga a Twitteren informálta követőit. A 30 millió követővel rendelkező platformon az énekesnő azt is megjegyezte, hogy Coco Chanel parfümje után az övé minden idők legnépszerűbb illata – írja a standard.co.uk.

A parfüm hivatalos promotálása október 7-én a londoni Harrods áruházban folytatódott. A neves üzletbe Gaga több órás késéssel, magához képest visszafogott fekete ruhában és csillogó, kövekkel kirakott, műkéznek is beillő ékszer-költeményben érkezett meg. A fekete és arany lufikkal feldíszített áruház előtt órákat várakozó rajongók csak pár percig nézhették a vörös helyett fekete szőnyegen végigvonuló, terminátor kezű ikont, merthogy a bevonulás után el is tűnt a sötét hajjal Lana Del Rey-re emlékeztető Gaga.

Gaga és a fekete parfüm
Gaga és a fekete parfüm

Az énekesnő egyébként két parfümkampány között társadalmi tevékenységeinek köszönhetően október 12-én Yoko Onotól veheti át a John Lennonról elnevezett békedíjat, a LennonOno Grant For Peace című eseményen Izlandon (Ono a Pussy Riotot is kitünteti amúgy). „Lady Gaga korunk egyik legnagyobb előadója. Nem csupán művész, aktivista is, aki művészetét a világ jobbá tételéhez használja fel. Törődik a világ jövőjével és azzal, hogy mi történik jelenleg a világban” – magyarázta döntését a 79 éves Yoko Ono.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.10.09 09:14:40háténimmár

  műkéz. Garatulálok.
  Mármint nem Gaga stylistjének, hanem a megfogalmazáshoz a szerzőnek.

 • 2012.10.09 10:22:24Mrs. Jackman

  és mit tett lady gaga a világ jobbításáért egyébként?

 • 2012.10.09 11:27:31ompoly

  gulágra küldeném az összes ilyen ingyenélőt (szándékosan sarkos a megfogalmazás, de az indulatom valódi). yoko ono is egy irritáló jelenség, gagára kár szót is vesztegetni.

 • 2012.10.09 15:55:23Krajczig&Khaas

  Szabadságot Mark Chapmannak és egy sorozatlövőt!

 • 2012.10.09 17:46:53Fenimore

  @ ompoly
  Már miért lenne ingyenélő? Csinál valamit, amiért rengeteg ember fizet sok pénzt. Lehet nem egyetérteni ezzel a sok emberrel, de ettől még Gaga nem ingyenélő. Én pl nem szeretem Rushdie könyveit, de ez nem jelenti azt, hogy Rushdie egy ingyenélő lenne. Miféle logika ez?

  Amúgy meg mit gondolok? Azt gondolom, hogy elérte a sztárságnak azt a szintjét, hogy bármit megtehet. Meglovagolja a népszerűségét, jól teszi.

 • 2012.10.14 22:34:04LittleMonster

  Kedves Mrs. Jackman!
  Ha nem tudod, hogy mi jót tett, akkor nagyon tudom sajnálni. Például, amikor tavaly Japánban földrengés volt saját karkötőt árult, hogy a bevétellel támogassa a rászorulókat. És a napokban John Lennon-emlékdíjat is kapott!

 • 2012.10.14 22:35:13LittleMonster

  Fenimore!
  Amúgy meg mit gondolok? Azt gondolom, hogy elérte a sztárságnak azt a szintjét, hogy bármit megtehet. Meglovagolja a népszerűségét, jól teszi.

 • 2012.10.14 22:37:05LittleMonster

  Ebben egyetértek! Jól teszi. Ő bármit megtehet. Imádom! (L)
  :)
  És ez a műkezes megfogalmazás.. Különben, szerintem a parfüm is nagyon jó!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta