Lady Gaga giccses műkézzel árulja parfümjét

Lady Gaga szeptember 13-án A New York-i Guggenheim Múzeumban Marc Jacobs, Paris Hilton, Jason Wu és Yoko Ono társaságában mutatta be Fame névre keresztelt parfümjét, melynek reklámjából már cipő is készült. Az exkluzív showt követően egy hét alatt hat millió darabot adtak a 26 popsztár illatából, melyről Gaga a Twitteren informálta követőit. A 30 millió követővel rendelkező platformon az énekesnő azt is megjegyezte, hogy Coco Chanel parfümje után az övé minden idők legnépszerűbb illata – írja a standard.co.uk.

A parfüm hivatalos promotálása október 7-én a londoni Harrods áruházban folytatódott. A neves üzletbe Gaga több órás késéssel, magához képest visszafogott fekete ruhában és csillogó, kövekkel kirakott, műkéznek is beillő ékszer-költeményben érkezett meg. A fekete és arany lufikkal feldíszített áruház előtt órákat várakozó rajongók csak pár percig nézhették a vörös helyett fekete szőnyegen végigvonuló, terminátor kezű ikont, merthogy a bevonulás után el is tűnt a sötét hajjal Lana Del Rey-re emlékeztető Gaga.

Gaga és a fekete parfüm
Gaga és a fekete parfüm

Az énekesnő egyébként két parfümkampány között társadalmi tevékenységeinek köszönhetően október 12-én Yoko Onotól veheti át a John Lennonról elnevezett békedíjat, a LennonOno Grant For Peace című eseményen Izlandon (Ono a Pussy Riotot is kitünteti amúgy). „Lady Gaga korunk egyik legnagyobb előadója. Nem csupán művész, aktivista is, aki művészetét a világ jobbá tételéhez használja fel. Törődik a világ jövőjével és azzal, hogy mi történik jelenleg a világban” – magyarázta döntését a 79 éves Yoko Ono.

Lady Gaga új keze
Lady Gaga új kezeFred Duval / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra