OFFLINE

Kemény meló a Dolce & Gabbana kampányfotózása

2012. október 9., kedd 18:25

A Getty fotósának sikerült megörökítenie, hogy készülnek a Dolce & Gabbana tavaszi kampányképei egy szicíliai rezidencia tengerpartján. A luxusmárka kampányképein biztosan zseniálisan fog mutatni a tengerpart, és az eklektikusan öltözött modellek is, de a most megjelent képekről inkább az jön le, hogy milyen kemény meló összehozni egy jó kampányképet: a modellek türelmesen várakoznak, a sminkesek folyamatosan dolgoznak, hatalmas a tömeg.

A divatház előző szezonban is Monica Belluccival hirdette magát, és úgy tűnik, a színésznő bevált, mert az új fotókon is ő fog szerepelni. A fák mögül készített képek legtöbbje nagyon érdekes, mert olyan szemszögből mutatja meg a divatipart, amilyenből halandó ember ritkán látja: homokban támogatják a magassarkús modelleket, a tervezők felszabadultan beszélgetnek a háttérben, Monica Bellucci pedig zenét hallgat, ha épp nem kell pózolnia. Nézze meg a galériában, hogyan készül egy minőségi reklámfotó!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta