OFFLINE

Szőrös mamusszal riogat a Céline

2012. október 8., hétfő 11:05

Már a londoni és milánói divathét cipőfelhozatalából is éreztük, hogy igencsak extrém cipőkben fogunk járni jövő nyáron. Ahogy Milánóban Miuccia Prada rendhagyó gésá-holdjáróitól horkant fel a közönség, úgy Párizsban a Céline bemutató otthoni, Birkenstock márka termékeire emlékeztető mamuszairól és szőrös körömcipőiről beszél mindenki.

A divatház vezető tervezője, a világ egyik legjobb női tervezőjeként számon tartott Phoebe Philo a pimasz cipőket leszámítva nem váltott ki különösebb érdeklődést 2013-as tavaszi/nyári kollekciójával, melyet egy Diadalívhez közeli lakásban mutattak be vasárnap.

A színben minimálisan blokkolt selyem és szatén darabokkal a kritikusok szerint a márka csak a Zara bevételén lökött egy nagyot, mivel oda a hetekben csordogáltak be hasonló, könnyed fazonú és anyagú, pizsamára hajazó együttesek – írja az latimes.com. Ön mit gondol, menő az haute couture UGG cipőnek is beillő Celine lábbeli-kollekció, vagy nem érezné jól magát, ha 2000 dollárt, azaz 442 ezer forintot adna ki valamiért, amit máshol 10 dollárért, 2200 forintért is megvehet?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2012.10.08 15:05:52Fenimore

    Hogy lesz-e belőle utcai divat, csakis azon múlik, bekajálunk-e minden szemetet, amit elénk raknak. Sok minden volt már, ami megmaradt a kifutókon, mert azért a nők se komplett idióták.

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta