OFFLINE

Róka, vámpírszáj és szegecsek a szezon legjobb kötött cuccain

2012. október 8., hétfő 12:07

Most már elkerülhetetlenül itt az ősz, és ha eddig nem bírtuk rávenni magunkat arra, hogy beszerezzük a legújabb divatnak megfelelő kötöttárukat, amelyek segítenek majd átvészelni a hideg napokat, itt az ideje körülnézni. Tudják, a réteges öltözködés nagyon fontos! Az üzletek kínálatát végigpörgetve megnyugodhatnak azok is, akik utálják, hogy októbertől minden és mindenki szürkébe, feketébe burkolózik. Részletek a hajtás után!

Kezdjük az árakkal. Egy gyors szemlét követően megállapítottuk, hogy már 1990 forintért is vehetünk magunknak vékony, de legalább vibráló színű pulóvert az F&F-nél. Akinél viszont bőségesebb a keret, 105 ezer forintért egy igazán vagány, vámpírszájas Markus Lupfer-kreációval bővítheti gyűjteményét, köztes darabnak mondjuk ott van egy peplumos pulóver a Zarától 14 ezer forintért. Nem kell megijedni, a legtöbb darab azért beszerezhető 10 ezer forint alatt.

Bár vannak olyan fazonok, amelyek minden márka kínálatában megtalálhatóak, azért mindenki másban erős. A csipkével kombinált darabok kedvelőinek a Stradivariust ajánljuk. A különlegesebb, ám megfizethető darabokért a Pull&Bearbe, esetleg a Bershkába menjen, főleg ha kedveli a szíves szegecseket vagy a műbőr szegélyt a nyakon. Nem tud ellenállni az aranyos állatoknak és még Lana del Rey (ál)szomorúsága is bejön? Önnek a H&M üzleteiben a helye. Ha viszont a galléros darabok a gyengéi, akkor irány a Net-à-Porter. Ha pedig a bőség zavara hozza lázba, látogasson el az Asos oldalára!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta