OFFLINE

Lana Del Rey a szezon legfelkapottabb reklámarca

2012. október 7., vasárnap 15:01

Az életunt tekintetű Lana Del Rey a divathetek alatt is felkapott volt a világmárkák körében. Londonban a Mulberry arcaként a divatház bemutatóját az első sorból nézhette végig a 26 éves énekesnő Kate Moss, Olivia Palermo és Alexa Chung társaságában. Természetesen a fehér ruha mellé a kacsaszájú Del Rey az általa tervezett egyedi készítésű, fehér Mulberry táskát választotta az eseményre, melyet limitált példányszámban kissé túlértékelve, 990 euróért, 274 ezer forintért bárki megvehet, aki hollywoodi dívaként kíván tetszelegni. A divatház annyira megkedvelte az amerikai énekesnőt, hogy angliai gyárukat népszerűsítő kisfilmjük alatt is az ő dala hallható, a Summertime Sadness, amitől minden jóérzésű nőnek összeszorul a gyomra, de legalábbis nem egy bőrtáska elkészítési fázisaira asszociál róla.

Ön szerint jó reklám a melankólia?

 • 112
  Úgy tűnik, igen
 • 101
  Szerintem nem
 • 200
  A melankólia nem menő, de Lana Del Rey jó reklámarc
 • 113
  Nem tudom, de unom már Del Rey-t

A Jaguar már a nyár végén bejelentette, hogy nem egy sármos színésszel, vagy egy jó testfelépítésű sportolóval, hanem a vintage SL Mercedesekért rajongó Del Rey-jel promotálja majd a Jaguar F-Type-t az őszi szezonban. A tűzpiros, kétüléses autót a napokban be is mutatták az éppen divathetet tartó Párizsban. A cég reklámanyagán a besötétült énekesnő Monroe-féle fehér ruhában, a tőle megszokott bús tekintettel egy kastély előtt támaszkodik a menő, élénk színű járgány oldalának – írja a dailymail.co.uk. A kép még hagyján, de videó is készült a bemutatón: Del Rey borzasztóan szenvelgősen előadta legismertebb dalát, a Video Games-t a kocsik közt. Nekünk nem jött meg a kedvünk a vásárláshoz, de nem is mi vagyunk a célcsoport szerencsére.

article-0-153949B5000005DC-933 634x758
Fotó: Jaguar

Az Anna Dello Russóval ellentétben nem a legizgalmasabb H&M kollekciót bemutató énekesnő egy kampányklippet is készített a svéd márkával közösen piacra dobott kollaborációhoz, melyben Bernie Wayne és Lee Morris 1950-as klasszikusát, a Blue Velvetet énekli. A dal a David Lynch által rendezett kultfilm sorozatból, a Twin Peaksből lehet ismerős a nagyközönségnek, akkor Isabella Rossellini előadásában volt hallható. A H&M dal teljes felvétele helyet kapott a meztelen fotókkal címlapra kerülő énekesnő 2012-es, Born to Die című albumán is, a videót pedig a Givenchy-nek is rendező svéd származású Johan Reck, ismertebb nevén Stakka Bo rendezte. Ettől még ha meglátjuk a tévében a szpotot, se arról nem lesz több fogalmunk, milyen cég a H&M, se arról, ki ez az énekesnő. Pedig mi lennénk a célcsoport, mégse értjük. Velünk van a baj, vagy önt is leveri a víz Lana Del Rey-től?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.10.07 17:51:53Holly Goly

  Kedves cikkíró keveri a szezont a fazonnal, Isabella Rosselini (mily meglepő!) a Kék bérsony c. Lynch filmen énekli a Blue Velvetet, nem pedig a Twin Peaks-ben... Tessék először utánanézni, majd utána írni. Köszönettel, az olvasók

 • 2012.10.08 09:44:20pilar ternera

  engem nem ver le tőle a víz, posztolónak kissé alacsony az ingerküszöbe. ...vagy nincs jobb dolga. (?)

 • 2012.10.08 11:14:17ompoly

  ezt a lufiszájú spinét soha nem szerettem, tavaly ősszel, amikor kijött a lemeze és olvadozott a publikum, meghallgattam. azóta egyszer sem volt ingerem újra hallani. őszintétlen, konzumer depresszió árad belőle.

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta