OFFLINE

Hétfőn 15 fok lesz, vegyen kötött sálat, mint Vica!

2012. október 7., vasárnap 18:19

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Vica

A vasárnapi 20 fok és eső után 15 fokos hétfő jön. Felhőátvonulásokra számíthatunk, a Dunától keletre még kialakulhat helyenként futó zápor. A 15 fok a napközbeni maximum, éjszaka csak 8 fok lesz! Mindemellett erős szél is várható, de legalább kisüt a Nap. Vica ennek megfelelően meleg sálat vett és szintén meleg bőrdzsekit, plusz egy szép, barna napszemüveget. A barna és fekete párosítása már nem tilos, sőt, nézzék meg Vicán, milyen jól tud kinézni, ha valaki barna kiegészítőkkel dobja fel fekete szettjét!

Sál: Pimkie

Kabát:Pimkie

Ing: Takko Fashion

Szoknya: H&M

Cipő: kínai

Táska: Stradivarius

Nyaklánc: Takko Fashion

Óra: Fossil

Fülbevaló:H&M

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta