OFFLINE

Így öltözzön Gwen Stefaninak!

2012. október 5., péntek 20:36

Új divat- és időjárásügyi posztcunamink mellett szeretnénk elindítani egy másik sorozatot is, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan is lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Első versenyzőnk a No Doubt énekesnője, hiszen ő aztán tényleg tudja, hogy mi a dörgés, ha a divatról van szó. Gwen Stefani a képen látható szettet pár napja viselte Londonban, és a hajtás után kiderül, mi hol juthatunk hozzá a szükséges darabokhoz.

Bár a tyúklábminta újra divatba jött, úgy tűnik, a zakók és blézerek tervezésekor nem nagyon számoltak ezzel a trenddel. Sebaj, a Zarában lehet egy nem annyira pontos hasonmást kapni 13995 forintért, ha viszont nem félünk az internetes rendeléstől, akkor az Asos oldalán közel 80 euróért, vagyis 22700 forintért egy tökéletesebb másolatot is vásárolhatunk. Hasonlóan nehéz eset fekete overallt találni, de a küldetés nem lehetetlen, legfeljebb nem egy hosszú ujjú változattal rójuk le tiszteletünket Gwen Stefani előtt.

Kicsit könnyebb helyzetben vagyunk, ha a kezeslábast fekete inggel és nadrággal váltjuk ki. Jó, ilyen fényes anyagból készült darabokat valószínűleg csak a bevásárlóközpontok aljában található macabutikokban vehetünk, de talán nem is akkora baj, ha kicsit szolidabban öltözünk, mint Stefani. A fekete ingből a megfelelő fazont ugyan nem annyira könnyű felhajtani, de nadrágot szinte bármelyik fast fashion boltban találunk.

És következzen a cipő. Lehet, hogy az üzletek tele vannak szegecses lábbelikkel, de pont olyat, mint amilyet az énekesnő visel, sajnos nem árulnak. Sebaj, egy régebbi darabra mi is rakhatunk szegecseket a sarokrészre, ha elég ügyesek vagyunk, de talán egy vadonatúj, 20 ezer forintos csizmával nem érdemes kísérletezni. Azért a galériába bepakoltunk pár ötletet, amivel kiválthatjuk a szegecses csodát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta