no

Így öltözzön Gwen Stefaninak!

Új divat- és időjárásügyi posztcunamink mellett szeretnénk elindítani egy másik sorozatot is, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan is lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Első versenyzőnk a No Doubt énekesnője, hiszen ő aztán tényleg tudja, hogy mi a dörgés, ha a divatról van szó. Gwen Stefani a képen látható szettet pár napja viselte Londonban, és a hajtás után kiderül, mi hol juthatunk hozzá a szükséges darabokhoz.

Bár a tyúklábminta újra divatba jött, úgy tűnik, a zakók és blézerek tervezésekor nem nagyon számoltak ezzel a trenddel. Sebaj, a Zarában lehet egy nem annyira pontos hasonmást kapni 13995 forintért, ha viszont nem félünk az internetes rendeléstől, akkor az Asos oldalán közel 80 euróért, vagyis 22700 forintért egy tökéletesebb másolatot is vásárolhatunk. Hasonlóan nehéz eset fekete overallt találni, de a küldetés nem lehetetlen, legfeljebb nem egy hosszú ujjú változattal rójuk le tiszteletünket Gwen Stefani előtt.

Kicsit könnyebb helyzetben vagyunk, ha a kezeslábast fekete inggel és nadrággal váltjuk ki. Jó, ilyen fényes anyagból készült darabokat valószínűleg csak a bevásárlóközpontok aljában található macabutikokban vehetünk, de talán nem is akkora baj, ha kicsit szolidabban öltözünk, mint Stefani. A fekete ingből a megfelelő fazont ugyan nem annyira könnyű felhajtani, de nadrágot szinte bármelyik fast fashion boltban találunk.

És következzen a cipő. Lehet, hogy az üzletek tele vannak szegecses lábbelikkel, de pont olyat, mint amilyet az énekesnő visel, sajnos nem árulnak. Sebaj, egy régebbi darabra mi is rakhatunk szegecseket a sarokrészre, ha elég ügyesek vagyunk, de talán egy vadonatúj, 20 ezer forintos csizmával nem érdemes kísérletezni. Azért a galériába bepakoltunk pár ötletet, amivel kiválthatjuk a szegecses csodát.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek