Napsütéses péntek várható, öltözzön úgy, mint a törékeny Aliz!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Aliz

A ködös csütörtök után túlnyomóan napos péntek jön. Időnként fátyolfelhők borítják majd az eget, csapadék nem várható, hajnalban délnyugaton és északkeleten köd képződet, a reggeli 8-13°C-ot követően 19 és 24°C között alakul a maximum-hőmérséklet – írja az Időkép.hu. Délután felélénkül a déli, délnyugati szél.

A szokatlanul kellemes őszi idő tökéletes arra, hogy a komoly hidege előtt még párszor felvegyük Oxford cipőnket, ahogy a 15 éves Alíz tette. Kövessük a magas, vékony lány példáját, és viseljünk pénteken világos színeket, mondjuk törtfehér kardigánt, szürke leggingst! A barna táska és a macis rajztartó mappa egyébként nagyon jól harmonizál: Aliz tudatosabban és letisztultabban öltözik, mint kortársai.

Kardigán: Mango

Ruha: H&M

Leggings: Tally Weijl

Cipő: kínai

Nyaklánc: Accessorize

Óra: Parfois

Táska: H&M

Karkötő: saját készítés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek