OFFLINE

Nagyobb melleket ígér a Victoria's Secret sportmelltartója

2012. október 3., szerda 17:59 |

Ön szerint ez...

  • 83
    ...fontos, mert a kismellűeknek is jár a figyelem
  • 236
    ...önbizalmat növelhet
  • 227
    ...aljas átverés

Biztosan mindenkinek vannak szomorú emlékei azokból az időkből, amikor a pubertáló lányok zoknival kitömött melltartókkal próbáltál elhitetni a szerencsétlen fiúkkal, hogy már méretes mellekkel rendelkeznek. Na ezt az időszakot juttatja eszünkbe a mindenre gondoló Victoria's Secret új sportmelltartója, ami a gyártó állítása szerint két kosármerettel is megnöveli a viselő nő melleit – írja a Huffington Post. Legalábbis ezt a látszatot kelti, ráadásul a magazin tesztelés után állítja, tényleg nagyobbnak tűnnek azok a mellek, sőt, még természetesnek is. A márka természetesen a modelljeire is ráadta a csodamelltartót, erről pedig videó is készült. De vajon kinek fontos, hogy sportolás közben is nagynak tűnjenek a mellei?

 

1140 szavazat 1175 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta