OFFLINE

Elvesztette a Hakaan legújabb kollekcióját a futárcég

2012. október 3., szerda 10:10

A 2010-es londoni divathéten nagy sikerrel bemutatkozó török tervező, Hakaan Yildirim kénytelen volt törölni 2013-as tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóját Párizsban, mivel gyűjteménye a futárcég ügyetlenkedése miatt nem érkezett meg időben az eseményre – írja az elleuk.com.

„Sajnos a holnapra ígért Hakaan bemutató elmarad, mert a kollekciót elvesztette a futárcég. A darabokat egy későbbi időpontban tekinthetik meg az újságírók és a vásárlók, előreláthatólag egy nyílt nap keretében” – adta ki közleményben a márka szóvivője, Karla Otto. A részletek még nem egyértelműek, arról, hogy a kollekciót ellopták, vagy elveszett, még nincs hivatalos információ. Hasonló rejtélyes eset tavaly is történt, akkor Marc Jacobs gyűjteményének egy jelentős része veszett el New York és Párizs között a levegőben.

A török származású, londoni székhelyű Hakaant a sztárfotós páros, Mert Alas és Marcus Piggott fedezték fel. A publicistából lett designer 2010-ben megnyerte a szakmában rangosnak számító ANDAM díjat, mellyel 220 ezer eurós, 62 millió forintos üzleti finanszírozást kapott, továbbá a Chanel és Valentino showja között tarthatott egy rövid bemutatót is a közönségnek. Kifutóját olyan hírességek szemlélik az első sorból, mint a gyerekre vágyó Kate Moss, az anorexiát elítélő Carine Roitfeld vagy Emmanuelle Alt. Vadul nőies, kortárs darabjait viselte már a vörös szőnyegen Emma Watson, Penelope Cruz és Natalia Vodianova is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta