Köd lesz reggel, de délután simán jó egy miniruha

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Dóri, 18

Csütörtökön reggel még hűvös lesz (10 fok), de később több órára kisüt a Nap, kellemes idő várható, legfeljebb estefelé alakulhat ki északnyugaton egy-egy futó zápor – írja az Időkép.hu. A ködös hajnal komoly problémát okoz 12 megyében, az előrejelzés szerint Vas, Veszprém, Zala, Somogy, Baranya, Tolna, Bács-Kiskun, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében csütörtök hajnalban olyan tartós, hat óránál is tovább tartó sűrű ködre lehet számítani, amelyben a látótávolság néhány száz méter lehet majd – írja az MTI.

20-23 fokos, tiszta délután lesz, amikor nyugodtan nekivághatunk a városnak egy miniruhában: ha az idei trendek szerint akarunk öltözni, a bordó a legjobb választás. Persze nem árt, ha bakancsot húzunk és harisnyát veszünk a ruha alá, ahogy a farmerdzseki is jó szolgálatot tehet. A 18 éves Dóri jó érzékkel napszemüveget is pakolt, ami kelleni fog, ha tényleg kisüt a Nap a délelőtti köd után.

Zakó: Zara

Ruha: Topshop

Csizma: Zara

Táska: Reserved

Oszd meg másokkal is!
Mustra