OFFLINE

Szerdára eláll az eső, koppintsa Evelin stílusát!

2012. október 2., kedd 18:53

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Evelin

Október 3-án, szerdán északkeleten eshet még reggel, de napközben kitisztul az ég, és az ország nagy részén már a napsütés lesz meghatározó – írja az Időkép.hu. Erős északnyugati szélre számíthatunk, így a maximum 19-24 fok kicsit hűvösebbnek fog tűnni. A reggeli 12 fok elég hátborzongatóan hangzik, vegyünk mindenképp farmerdzsekit, és az se árt, ha jól aláöltözünk, mint Evelin, aki fekete pólójára rózsaszín mellényt kötött. A 21 éves lány balerinában, leggingsben indult otthonról, egyszerű szettjét leopárdmintás balerinával és kulcsos-lakatos nyaklánccal dobta fel.

Dzseki: New Yorker

Mellény: H&M

Atléta: New Yorker

Legging: New Yorker

Cipő: H&M

Táska:New Yorker

Nyaklánc: Claire's

Gyürú: H&M

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta