OFFLINE

Menő, vagy ciki a nyuszifüles szék?

2012. október 2., kedd 09:03

Az 1987-es születésű Merve Kahraman érdekes székeket és lámpákat tervez, egyik terméke jobb, mint a másik. A tervező Hybrid kollekciójából néztük ki a nyuszifüles ülőalkalmatosságot, ami amellett, hogy nagyon cuki, teljesen ízléses darab. Az egyedi, kézzel készített széket a tervező szerint emberfeletti lények mitológiája ihlette, és bár a nyulas szék inkább tűnik játékboltba illő darabnak, a szarvasagancsos darabot elnézve már elhisszük a mitológiai ihletést: a Hybrid kollekció másik darabja ugyanis egy hasonló szerkezetű, de sokkal komolyabb és sötétebb agancsos szék.

A termékek ára sajnos nincs fent a tervező honlapján, de ha nagyon megtetszett önnek valamelyik, itt felveheti Kahramannal a kapcsolatot. Kahraman jelenleg a híres londoni Central Saint Martins College of Art and Design-on tanul, de van már diplomája a milánói Interior Design at the Istituto Europeo di Design-ról. Több építészeti és designcégnél dolgozott már szerte a világon, mostanság különleges lámpákat és egyéb bútorokat gyárt (termékeit itt megnézheti). Szavazzon: menő, vagy ciki a nyuszifüles szék? Simán rendelne egyet otthonra, vagy más lakásában sem ülne bele?

1145 szavazat 1265 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta