OFFLINE

Chanel táska hulahopp karikából: menő vagy ciki?

2012. október 2., kedd 15:57

A Chanel kedd délelőtti, párizsi divatbemutatójáról egyelőre csak pár kép szivárgott ki, az egyik legjobb talán az, melyen Karl Lagerfeld látható egy hulahopp karikára applikált strandtáskával. A vicces fotó az Instagramnak hála hamar elterjedt.

Nem viccel
Nem viccel
Fotó: instagram

Hogy Lagerfeld nem viccnek szánta a táskát, azt az olasz divatblogger, Chiara Ferragni képe bizonyítja: Ferragni a kifutón örökítette meg az extrém kiegészítőt, mely nem csak Lagerfelden áll hülyén, hanem a modellen is.

A modellen is hülyén néz ki. Vagy nem?
A modellen is hülyén néz ki. Vagy nem?
Fotó: instagram

Ettől még biztos nagy sikere lesz, alig várjuk, hogy a focistafeleségek és a jól kereső celebnők ilyenekkel induljanak strandolni valamelyik menő trópusi szigetre. Önnek hogy tetszik a hullahoppos táska: ha tehetné, megvenné, vagy akkor is ciki, ha eredei Chanel?

2114 szavazat 1544 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta