OFFLINE

Anna Dello Russo PVC-ben égeti magát a H&M-ért

2012. október 2., kedd 10:44

Lana Del Rey unalmas H&M kampányával nagyjából egy időben jelentette meg a svéd márka a dél-olasz származású Vogue főszerkesztő giccses cuccainak fotóit. Az október negyedikétől hazánkban is kapható, javarészt arany és türkiz színű kiegészítőkről az excentrikus főszerkesztő és stylist még dalt is írt, a számhoz készült klipben pedig ő maga énekli el az általa felállított tíz legfontosabb és legalapvetőbb divatszabályt. A videó szerintünk még Madonna erőltetten fiatalos stílusánál is kínosabb, az 50 éves (de 20-ra sminkelt) Dello Russo önmaga paródiája a latex combcsizmában.

A több mint két perces videóban Dello Russo latex miniruhában, H&M kiegészítőkkel táncol, miközben saját bölcsességeit osztja meg a közönséggel – írja a Vogue.co.uk. Azt már nem írja a Vogue, hogy Dello Russo olaszos angol kiejtésétől a klip végképp pornós jelleget kap, ahogy az se tesz jót a kisfilmnek, hogy az alkalmi tervező szájtátva, lihegve tekereg egy hatalmas arany magassarkú körül. A tíz divatos előírás közül talán ez volt a kedvencünk: "A divat mindig kényelmetlen. Ha jól érzed magad a ruhádban, valamit rosszul csináltál.” A hatos szabályt is érdemes átgondolni: „ Ha valaki ugyanolyan ruhát visel, mint te, az csodálatos érzés.” A nappalos kurvának maszkírozott Dello Russo Katalin hercegnét sem kímélte, akinek hetes számú szabályával kívánta elmondani véleményét a kabátruhával kapcsolatban (ne vegyen alá semmit).

Nézze meg a hátborzongató videót ön is!

Anna Dello Russo 10 szabálya

1.A divat saját szabadságod kifejezése!

2. Stílus vagy divat? Egyértelműen divat!

3. A divat mindig kényelmetlen. Ha jól érzed magad a ruhádban, valamit rosszul csináltál.

4. Minden korban lehetsz csodás!

5. Éjszakai ruhát hordani nappal meglepő!

6. Ha valaki ugyanolyan ruhát visel, mint te, az csodálatos, jól választottál!

7. Egy szettet csak egyszer hordj!

8. Hordd a kabátod ruhaként!

9. Nem a méret a lényeg, a divat mindenkinek jól áll!

10. A divatos ékszerek személyessé teszik a stílusod! Minél több, annál jobb!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta