Menő vagy ciki a nercprémes Givenchy szemüveg?

Az elmúlt szezonban egy rettenetes, láncos strandpapuccsal hívta fel magára a figyelmet Riccardo Tisci, az őszi-téli időszakra pedig egy nem kevésbé rettenetes napszemüveggel készült a Givenchy kreatívigazgatója. A divatház kiegészítői közül a legextravagánsabb a nerc szőrmecsíkkal díszített napszemüveg kollekció: a lecsatolható bundával ellátott szemüveg fekete, konyak, és khaki színben kapható borsos áron, 850 dollárért, azaz 187 ezer forintért – írja a pinksith.com.

Hasonlóan puha és abszurd szemüveget dobott piacra Jean Paul Gaultier, aki a keretet vonta be leopárdmintás műszőrrel. A prémes szemüvegek híve Alexander Wang is, ő 2011 nyarára tervezett fülvédőnek is beillő napszemüveget, melynek két szárán díszelgett szőrpamacs: a meleg évszakban ez pont kevéssé praktikus, de a divat ugye nem a kényelemről szól.

Ön mit gondol a vastag szemöldöknek is beillő prémes kiegészítőről? Állatvédőnek vallja magát, és csak akkor viselne szőrmét, ha a Bering-tenger mellett élne, vagy önnek nem okoz lelkiismeretfurdalást állatok szőrével díszített darabokat viselni? Esetleg úgy gondolja, hogy a luxusmárka tervezője egy ideje kifogyott az ötletekből és csak ilyen szokatlan tárgyakkal képes felhívni magára a figyelmet? Az amerikai celebek biztos villantanak majd pár hasonló szemüveget a sípályák mellett – Kim Kardashianon és pasiján simán el tudjuk képzelni a bizarr szemüveget  –, ha ön is venne ilyen csodát, nyomjon a menőre, ha röhögőgörcs kerülgeti, szavazzon arra, hogy a szőrös szemüveg ciki!

tumblr majwmlTJHZ1rprpy4o1 500
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1387) (1562) Ciki!
Mustra