Menő, vagy ciki a vastag láncon logó unikornis fux?

A Han Cholo művésznéven futó Los Angeles-i ékszerész – civilben csak Brandon Schoolhouse – munkáit a hollywoodi zenei- és művészeti szubkultúra inspirálja trükkös gyűrűi, nyakláncai és medáljai tervezésében. Schoolhouse a kaliforniai Grand Royalban szerzett magának nevet DJ-ként, többek között dolgozott együtt a Beastie Boys-zal és a reggae-re váltó Snoop Doggal is. Miután útjaik a kiadóval elváltak egymástól, Brandon továbbra is a legmenőbb helyeken fordult meg a Los Angeles-i éjszakában, ahol a legexkluzívabb ügyfeleket szerezte meg magának. Miután több celeb barátját is meggyőzte tehetségéről, Brandon 2002-ben összeállt egy párizsi ékszerésszel, Guillaume Pajoleccel, akivel megtervezték az első Han Cholo ékszerkollekciót.

A hollywoodi garázsban készített darabokat a rock n'roll, a science fiction és a fantasy art ihlették, így a márka hamar az egyik legkeresettebb kiegészítőmárkává vált a helyi divatrajongók és hírességek körében. A Dj-ből lett ékszerész készített már közös kollekciót a Pumával és piacra dobott egy limitált szériás gyűjteményt a Diamond Supply.co-val is.

Legújabb munkái között a koponyás formák mellett nagy népszerűségnek örvend az 90 dolláros, 20500 forintos unikornis medállal feldobott vastag nyaklánc, a kígyófejjel és szivecskés láncokkal díszített füldísz, amit a Lovemade-del közösen terveztek. Snopp Dogg már lépett fel a márka legújabb Star Wars ihletésű gyűrűjében és Gwen Stefani is előszeretettel viseli az ékszerész gyűrűit és övcsatjait. Ön szerint menő, vagy inkább már elcsépelt a koponyás, szivecskés, és egyéb állatos ékszer? Tehetséges a hollywoodi filmeken felnőtt ékszerész, vagy csak a megfelelő ismeretségi körrel, és jó üzleti érzékkel rendelkezik? Ön felvenne egy unikornisos fukszot? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1815) (2255) Ciki!
Mustra