Menő vagy ciki Azzedine Alaïa iPad tokja két iPad áráért?

A Sofia Coppola menyasszonyi ruhájáért is felelős tunéziai származású tervező, Azzedine Alaïa leginkább aprólékos munkával készített bőr termékeiről és couture ruháiról ismert. A kilencvenes években nagy népszerűséget szerzett designer legszebb munkáit idén Hollandiában egy XXI. századi alkotásokat összefogó kiállításon is bemutatták.

A recesszió és a gazdasági bizonytalanság miatt a luxuskiegészítőkre is nagy hangsúly fektető Alaïa talán a kelleténél jobban túlárazta a Net-à-Porter oldalán kapható sötétvörös, dombornyomott bőr iPad tokját, melyért 1155 dollárt, 256 ezer forintot kér. A legnevetségesebb az egészben, hogy egy iPadet már 500 dollárért, 110 ezer forintért megvehetünk, a 22 x 27 centis Alaïa tok árából tehát már két iPadet is vehetnénk és még így is maradna 155 dollárt megtakarításunk.

Alaïa darabjaiért Lady Gaga mellett olyan fizetőképes hírességek rajonganak, mint a hétezer dolláros felsőjével provokáló Michelle Obama, aki viselte már a tervező ruháját a strasbourgi NATO vacsorán és az Amerikai Balett Társulat tavaszi nyitóestjén is New York-ban. Madonna pedig az 1993-as Bad Girl klipjében tűnt fel egy extrém Alaïa darabban.
Ön mit gondol, menő vagy ciki az elegáns, dombornyomott, szirom motívumokkal díszített iPad tok, vagy pofátlanul drágán akar túladni rajta a divatház? Esetleg egyetért a Lanvin ház tervezője, Alber Elbaz szavaival, miszerint egy kézitáska kerüljön annyiba, mint egy ház, mivel az ügyfél azt akarja, hogy ő legyen az egyetlen akinek az a darab megvan?

ipadtarto
NET-A-PORTER
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1966) (2194) Ciki!
Mustra