OFFLINE

Palvinnal és saját anyjával mókázott Terry Richardson

2012. augusztus 30., csütörtök 19:24

Terry Richardson celebfotós-fotósceleb eddig még nem fotózta Palvin Barbarát, ám ezt a durva hiányosságot mostanában sikerült pótolnia.

Palvin Barbara Terry Richardsonnak pózol, Terry Richardsonként
Palvin Barbara Terry Richardsonnak pózol, Terry Richardsonként
Fotó: Terry Richardson

Hogy a képek miért készültek, azt egyelőre nem tudjuk, de a fenti fotóra, vagy ide, ide, esetleg ide kattintva továbbiakat is láthat. A hajtás után pedig megmutatjuk, miért menő Terry Richardson anyja.

A fotós ugyanis őt is megörökítette, méghozzá számos szögből, így felhívva például a figyelmet Richardson mama menő, cicás zoknijára. Az asszonyról sajnos nem tudunk semmit – azon kívül, hogy az alábbi képen is látható zokni mellett csinos kendőt hord, dohányzik, és szereti magát emléktárgyakkal körülvenni. De talán ennyi elég is.

Katt egy közös fotóért anyáról és fiáról!
Katt egy közös fotóért anyáról és fiáról!
Fotó: Terry Richardson

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta