OFFLINE

Mihalik punk szabadságszoborként és aberrált Catherine Deneuve-ként is hiteles

2012. augusztus 28., kedd 19:51

A nevetgélésre is rávehető 25 éves modell, Mihalik Enikő egyik elismert divatlap őszi anyagából sem marad ki idén.

Mihalik Enikő a Huge Magazin címlapján
Mihalik Enikő a Huge Magazin címlapján

A kilencedik éve az élvonalba tartozó japán férfimagazin, a Huge októberi kiadásában tüskékkel kirakott fekete lakk fejfedővel és csillagokkal díszített pulóverben, punk szabadságszoborként pózol Benny Horne kamerája előtt, aki tavaly már lőtt a szupermodellről hasonlóan provokatív fotósorozatot a Russh Magazinnak. Az editorial stylistja Tsuyoshi Noguchi volt.

Önnek milyen szerepben tetszik jobban Mihalik Enikő?

 • 14
  Punk nőként
 • 80
  Aberrált nőként
 • 135
  Ruha nélkül
 • 196
  Mindenhogy
 • 135
  Sehogy

Mihalikot láthattuk már Karády Katalinként is a nyár eleji Numéro magazinban, Sofia Sanchez és Mauro Mongiello képein. Ezúttal korunk egy másik ikonjának bőrébe bújt a spanyol Vogue szeptemberi kiadásának kedvéért. A magyar modell szőkén, Catherine Deneuve és a hatvanas évek divatja előtt tiszteleg Vincent Peter képein. A szürrealizmus egyik legjellegzetesebb képviselőjének, Louis Bunuelnek az 1967-ben forgatott Belle de Jour (A nap szépe) című filmje alapján lőtt sorozatban Mihalik profin és hidegvérrel hozza Deneuve arisztokratikus, aberrált és frigid karakterét. A Joseph Kessel hasonló című novellájából készült film alapján újrahasznosított divatanyagban Mihalik többek között a Dior, a Nina Ricci és a Lanvin őszi kollekciójában látható.

Kattintson a többi képért!
Kattintson a többi képért!
Fotó: Vincent Peter / Vogue Espana

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta