no

Cindy Crawford a C&A legújabb vendégtervezője

A belsőépítészként is elismert veterán modellnek, Cindy Crawfordnak annyira megtetszett a Deichmannal közösen készített cipőgyűjtemény, hogy ezúttal az Európa-szerte több mint 1500 üzlettel rendelkező német üzletláncnak, a C&A-nak tervezett egy őszi-téli kollekciót – írja a fashion-telegraph.co.uk.

cindy03655 2315812a

A tavaly Stella McCartney-val terveztető és Palvin Barbarával kampányoló, hétköznapi stílusban utazó C&A-nak Crawford elsősorban munkába járós, hordható darabokat, szűk farmert, zakót, kardigánt és pólókat tervezett, melyeket könnyen lehet majd variálni, hogy minden alkalomra megfeleljenek.

„Mindig arról álmodtam, hogy egyszer saját divatkollekcióm lesz és nagyon örülök, hogy ezt a tervemet közösen készíthetem el a C&A-val. Fontos számomra, hogy a cég, mellyel leszerződtem, jó kapcsolatot ápoljon az ügyfeleivel. A célom az, hogy terveimmel elősegítsem és megteremtsem a kényelmes, de divatos mindennapi viseletet” – nyilatkozta túl komolyan véve az ügyet a szupermodell.

Az eredetileg 1841-ben, Hollandiában létrehozott cég egy 31 darabból álló kollekció megtervezésére kérte fel Crawfordot, melyek XS-től XL-es méretig ősztől lesznek kaphatóak. Az árak 15 és 185 dollár, 3300 és 41000 forint között mozognak majd. A márka bízik benne, hogy az együttműködés legalább olyan sikeres lesz, mint az újra állapotos Gisele Bündchennel való munka, ami fellendítette mind a brazil, mind az európai értékesítést. A kilencvenes évek ikonikus szupermodelljei közül egyébként a negyven felett is dögös Helena Christensen a napokban jelentette be, hogy ő lett  a neves angol márka, a Boden legújabb arca.

Oszd meg másokkal is!
no

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek