OFFLINE

Szaggatott képekre beszélnek a Lanvin átlagemberei

2012. augusztus 24., péntek 11:41

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Lanvin legújabb kampánya formabontó akar lenni, hiszen a párizsi divatház állítása szerint teljesen átlagos embereket kért fel modellnek. Azóta már kiderült, hogy annyira nem is átlagos mindenki, de pár divatblognál tovább nem nagyon jutottak korábban, a harlemi revütáncosnő szereplése pedig kifejezetten nagy durranás lett, hiszen 82 éves korára sikerült eljutnia élete nagy lehetőségééig.

“A luxus kortól és alkattól független. Éppen ezért akartam megmutatni, hogy egy idős hölgy éppúgy lehet stílusos, mint egy huszonéves modell. Van az egészben valami nagyon demokratikus” – mondta korábban a Lanvin művészeti vezetője. Maga a kampányvideó tovább lett dobva azzal, hogy a képek egy része szándékosan szaggat, amivel kicsit a régi bábfilmek világát idézi, de így sem válik hosszú távon izgalmassá, ahogy az alkalmi modellek jól betanulva mesélnek valamit a valós, esetleg kitalált életükről.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta