OFFLINE

Bréking: Mihalik Enikő elnevette magát!

2012. augusztus 22., szerda 17:04

A legizgalmasabb divatanyagokkal szolgáló magyar szupermodell, Mihalik Enikő nemcsak az ékszerkampányokat reklámozza az őszi-téli szezonban felöltözve, hanem a divatmagazinok legújabb anyagaiban is ruhában marad.

bazaar

Egy megdöbbentő, de vidám, a rezzenéstelen arcáról ismert modelltől igencsak távol álló fotósorozatot lőtt az amerikai Harper's Bazaar War & Peace (Háború és Béke) címmel. A lap szeptemberi számában Mihalik fülig érő mosollyal az arcán egy hatvanas évek ihlette, military és hippi stílusú, nőies, már-már romantikus válogatást mutat be többek között Emilio Puccitól és az ékszerész John Hardytól. A gót rúzzsal kifestett modellről a képeket Victor Demarchelier készítette, a stylist Joanna Hillman volt.

A Harper's Bazaarban vigyorgó Mihalikról a W Magazin is készített egy őszi divatösszeállítást. A szakmában szintén bevállalósnak számító német modellel, Julia Stegnerrel pózoló békéscsabai modellt az őszi-téli kollekciók legforróbb darabjaiban és kiegészítőivel kapta lencsevégre Santiago és Mauricio Sierra. A fülledt hangulatú editorialban Mihalik és kolleganője térdig érő bőrcsizmában, a csizma árával megegyező bugyiban, hasvillantó pulóverekben és az egyre népszerűbb színes szőrőkkel és kövekkel díszített táskákkal pózolnak a kamerának.

miha

A magyar modell legművészibb beállítású fotói pedig az Allure Magazin szeptemberi kiadásában találhatóak, melyeket Alexi Lubomirski készített a lapnak. A meleg, őszi színekkel dolgozó sztárfotós sárga, bordó, piros fényekben fényképezte a fekete körmökkel, vállig felhúzott bőrkesztyűben, domina lófarokkal pózoló Mihalikot. A divatanyag stylistja Paul Cavaco volt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta