OFFLINE

Szeptemberi címlapjával spórol az Elle magazin

2012. augusztus 20., hétfő 17:16

Ne csodálkozzon, ha a német Elle magazin szeptemberi címlapjára pillantva az az érzése támad, hogy látta már ezt a beállítást. A divatlap ugyanis újrahasznosított borítóval dobta piacra az őszi szezon első kiadását: a Tiffany reklámját vette át – írja a fashionista.com.

Az orosz modell a 2008-as Tiffany kampányban
Az orosz modell a 2008-as Tiffany kampányban

Mihalik Enikő szembetűnően hasonló Carolina Herrera és Vogue divatanyaga után az 1985-ben született orosz szupermodell, Sasha Pivovarova is két, egymással megegyező divatanyagban látható. A magazinoknál nem ritka a nagy divatházak kampányképeinek feldolgozása, ebben inkább az a meglepő, hogy az Elle egy több mint négy éves Tiffany & Co. reklámfotót választott szeptemberi számának elejére. A hasonlóságot az 1837-ben alapított ékszercég is megerősítette, szóvivőjük elmondta, hogy mind a Tiffany, mind a kampány fotósa, a luxusban utazó divatházak sztárfotósa, Michael Thompson engedélyt adott a recesszióbarát német lapnak az újrahasznosításra.

Sasha Pivovarova az Elle szeptemberi címlapján
Sasha Pivovarova az Elle szeptemberi címlapján

A tavalyi Armani kampányban husky-ként feltűnt Pivovarova egyébként Lily Cole-lal, Shalom Harlow-val, Liya Kebede-vel pózolt a Tiffany 2008-as plakátján, ami a gyönyörű ékszereken kívül már akkor sem volt újszerűnek mondható. A májusban szült modell komolyabb munkáira valószínűleg még várni kell, mivel Pivovarova szeretne minél több időt tölteni kislányával és fotós párjával, Igor Vishnyakovval.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta