Szeptemberi címlapjával spórol az Elle magazin

Ne csodálkozzon, ha a német Elle magazin szeptemberi címlapjára pillantva az az érzése támad, hogy látta már ezt a beállítást. A divatlap ugyanis újrahasznosított borítóval dobta piacra az őszi szezon első kiadását: a Tiffany reklámját vette át – írja a fashionista.com.

Az orosz modell a 2008-as Tiffany kampányban
Az orosz modell a 2008-as Tiffany kampányban

Mihalik Enikő szembetűnően hasonló Carolina Herrera és Vogue divatanyaga után az 1985-ben született orosz szupermodell, Sasha Pivovarova is két, egymással megegyező divatanyagban látható. A magazinoknál nem ritka a nagy divatházak kampányképeinek feldolgozása, ebben inkább az a meglepő, hogy az Elle egy több mint négy éves Tiffany & Co. reklámfotót választott szeptemberi számának elejére. A hasonlóságot az 1837-ben alapított ékszercég is megerősítette, szóvivőjük elmondta, hogy mind a Tiffany, mind a kampány fotósa, a luxusban utazó divatházak sztárfotósa, Michael Thompson engedélyt adott a recesszióbarát német lapnak az újrahasznosításra.

Sasha Pivovarova az Elle szeptemberi címlapján
Sasha Pivovarova az Elle szeptemberi címlapján

A tavalyi Armani kampányban husky-ként feltűnt Pivovarova egyébként Lily Cole-lal, Shalom Harlow-val, Liya Kebede-vel pózolt a Tiffany 2008-as plakátján, ami a gyönyörű ékszereken kívül már akkor sem volt újszerűnek mondható. A májusban szült modell komolyabb munkáira valószínűleg még várni kell, mivel Pivovarova szeretne minél több időt tölteni kislányával és fotós párjával, Igor Vishnyakovval.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek