OFFLINE

Beckhamné és Kardashianék is rövidlátók lettek

2012. augusztus 20., hétfő 19:40

Victoria Beckham saját tervezésű szemüvegében
Victoria Beckham saját tervezésű szemüvegében

A domina szerepben is helyt álló Victoria Beckham az egyre sikeresebbnek mondható ruha- és napszemüvegkollekciói után úgy döntött, hogy az 1969 óta működő klasszikus márkával, a Cutler & Grossal együttműködve egy hat darabból álló, egyedi szemüvegkeret-gyűjteményt dob piacra.

A kereteket a legjobb minőségű anyagokból, kézzel készítik majd Olaszországban. A három színben, gyémántkirakásos V betűvel ellátott női és férfi kereteket a Párizsban megrendezett Silmo Nemzetközi Szemüveg Kiállításon leplezik le októberben, a boltokba valószínűleg 2013 januárjában kerül majd, átlagosan 120 ezer forintos áron.

Nem csak a világ legmenőbb focistafelesége gondol a rövidlátókra, az önmegvalósítás rögös útján haladó Kardashian testvérek egy javarészt vastag kereteket tartalmazó kollekciót terveztek geekeknek és titkárnőknek.

A márkákkal előszeretettel kollaboráló triót a Sears Kardashian Kollection kampányképein többször is láthattuk szétretusálva. Nemrég az egyik ilyen fotósorozaton Khloe-nak farka nőtt, a napszemüveg-függőségben szenvedő Kim gravitációt meghazudtoló buboréksegget kapott, Kourtney-nek pedig leradírozták a térdét. A szintén a Sears-hez tartozó optikai kereteket Kardashianék nyolcvanas éveket idéző flashback-stílusban promotálják – külvárosi könyvtárosnő kinézettel, hatalmasra tupírozott hajjal, óriás karikafülbevalóval és csipkehatású ruhákkal.

kardashian

A szemtelenül gazdag család hölgytagjai, hogy növeljék a nemzetközi birodalmukat, egy kollekció erejéig összeálltak a brit székhelyű Dorothy Perkinssel is – írja a vogue.co.uk. A kollaboráció ready-to-wear darabjai és kiegészítői novembertől lesznek elérhetőek több mint 250 Perkins üzletben. A közös cipőkollekció pedig jövő év elejétől lesz majd kapható a megfizethetőségéről és kiváló minőségéről ismert márka hálózatában.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta