Palvin macskaszemmel, Rajzák matricákkal került címlapra

Az ékszereket népszerűsítő Mihalik Enikő mellett másik két nemzetközileg elismert magyar szupermodell is uralja ősz elején a divatlapokat. A menyasszonyként is szexi Palvin Barbit a brit Harper's Bazaar tette szeptemberi szépségápolásra és kozmetikumokra specializálodott kiadásának címlapjára és hasábjaira. A komorabb, őszies hangvételű és inkább nőies, mint kislányos képeket a Cannes-i vörösszőnyeget is megjárt 19 éves modellről az ausztrál származású divatfotós, Jonas Bresnan készítette, az editorial stylistja pedig Pippa Vosper volt.

A jövő év sminktrendjeit előre megjósoló kiadás szerint a szemceruza, a macskaszem és a vörös rúzs szinte kötelezőnek számít majd az következő hónapokban. Palvinról egy Barát Vince által lőtt vidám, színes anyag is látható a szeptemberi francia Glamour oldalain, amit ide kattintva ön is megnézhet.

Harper's Bazaar

A tavasszal megrendezett New York-i és londoni divathét kifutóinak egyik favoritja, Rajzák Kinga legfrissebb anyaga közé tartozik az AnOther Magazinnak készített glamrock stílusú 'The Play's The Thing című sorozata és a Danks 28. őszi-téli kiadásában látható, Kingától megszokott, valószínűtlen helyzetben lőtt, hatvanas éveket idéző editorialja.

dansk

Az irodaszerekkel, gémkapcsokkal és post-ittel pózoló Rajzákot Cuneyt Akeroglu kapta lencsevégre Kim Grenaa kreatív igazgató vezetésével. A felvidéki származású modell Palvin Barbihoz hasonlóan egy Beauty különkiadásban is felbukkan a japán Vogue szeptemberi számában. A Jem Mitchell fotózta, idén nagyon népszerű témájú, boszorkányos és gót stílust idéző képeket ide kattintva találja.

palvin rajzak1
Vogue
Oszd meg másokkal is!
Mustra