A Ferragamo sztármodellel, a Gucci színsznővel hirdet

A Cannes-i Filmfesztiválon Freida Pinto a Ferragamo ház elbűvölő nagyköveteként lépett a vörös szőnyegre: az indiai színésznő legújabb filmje, a Desert Dancer premierjén viselte a Ferragamo 2012-es Resort kollekciójából származó csíkos ruhát, mely jobban nem is passzolhatott volna a francia Riviéra hangulatához.

Kate Moss épp leesik a szófáról
Kate Moss épp leesik a szófárólSalvatore Ferragamo

A divatház az őszi-téli kampányát Kate Moss-szal és az 1990-ben született Karmen Pedaruval készítette el, a nemzetközi médiának bemutatott reklámfotón a szupermodellek mellett feltűnik még Sean O'Pry modell is. A cári Oroszország ihlette, szigorú katonai stílust lágyabb, romantikus elemekkel ötvöző kollekció kampányát a fényűző berlini orosz nagykövetségen fényképezte Mikael Jansson divatfotós a Ferragamo kreatív igazgatója, Massimiliano Giornetti vezetésével. A díszes antik festmények, bútorok, faliszőnyegek és kárpitok között pózoló elegáns Moss és társai nagyszerűen hozzák a cégnél belőtt „kifinomult, kozmolita ember” figuráját. Kate Moss a nőies, Karmen Pedaru a zárkózott szépség, az amerikai származású O'Pry pedig a feltűnően vonzó férfi szerepében tetszeleghet a márka új kampányában.

Moss a távolba mered
Moss a távolba meredSalvatore Ferragamo

A másik legendás hírű, szintén firenzei divatház, a Gucci pedig a Gossip Girl-ből és a Chanel Mademoiselle kampányból ismert színésznőt, Blake Lively-t választotta a márka új illata, a Premiére eau de parfum nagykövetéül. A vörös szőnyeg csillogása és az elegancia inspirálta illat rövidfilmjét a Drive című film rendezője, Nicolas Winding Refn készíti majd és szeptember elsején debütál a Velencei Filmfesztiválon.

Blake Lively táskával szenveleg még a Chaneles időkben
Blake Lively táskával szenveleg még a Chaneles időkbenreklámanyag

"Azért választottuk őt a munkára, mert rendkívüli szépségű nő, aki mellesleg nagy divatrajongó is. Fiatal kora ellenére mégis nagyon határozott, erős a kisugárzása és pontosan tisztában van azzal, hogy hogyan válhat valakiből igazi díva” – nyilatkozta a márka döntéséről Frida Gianni, a Gucci kreatív igazgatója.

Lively a Gucci kampányában mint igazi díva
Lively a Gucci kampányában mint igazi dívareklámanyag
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek