OFFLINE

Árverezi ikonikussá vált fellépő ruháit a Spice Girls

2012. augusztus 18., szombat 15:15

Nemrég jelentette be a Spice Girls a rajongóinak, hogy készül a lánycsapat dalain alapuló, a Spice Girls történetét feldolgozó musical, amit decemberben mutatnak majd be a londoni West Endben. A brit Vogue értesülései szerint pedig Daphne Guinnes és Lady Gaga rekord összegű bevétellel záró árverésén felbuzdulva az életre kelt lánybanda is megválik egy-két ikonikussá vált ruhadarabjától, melyek a kilencvenes években egy generáció ruhásszekrényének tartalmát határozták meg.

A Spice Girls
A Spice Girls
Fotó: Music Television / Northfoto

A jótékonysági aukció ötlete Victoria Beckhamtől származik, aki még a Viva Forever! musical sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a mai napig őrzi egykori fellépő ruháit, melyek közül kedvenceit mindenképpen megtartja lányának, Harpernek. A többi kosztümöt, mellyel egy új divathullámot indított el a kilencvenes években, Emma, Geri, Mel B és Mel C ruháival kiegészítve jótékony célra szeretné fordítani. Az árverésből befolyt összeget a rászoruló gyermekeket segítő Save The Children és a Children In Need gyermekvédő szervezeteknek ajánlják fel a musicalhez igazított decemberi aukción. A szervezetet már az egy turnéra újra összeálló zenekar 2008-as koncertkörútjának bevételéből is támogatták.

Várhatóan a fanatikus Spice Girls rajongók licitálhatnak majd az elmúlt 16 év terméséből híressé vált brit 'Union Jack' zászlós pólóra, leopárdmintás overállra, macskanő ruhára, Adidas tréningekre, az újra divatba jött vastag talpú szandálokra, Emma Bunton babydoll ruháira, Geri Halliwell és Melanie ötletes miniruháira, és Buffalo cipőkre, melyeket Halliwell szerint Lady Beckham annyira gyűlölt, hogy nem volt hajlandó viselni egyiket sem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta