OFFLINE

Felfújt óvszer miatt került tiltólistára a Dazed & Confused

2012. augusztus 17., péntek 07:29

Az újítónak számító Dazed & Confused magazin robbanásszerűen indult be 1991-ben Londonban. A provokatív címlapjairól ismert újság még magán is túltett legújabb borítójával – a többeknek sokkoló látványt nyújtó szeptemberi címlap ugyanis annyira kicsapta a biztosítékot, hogy már hét ország is tiltólistájára tette. A brit magazin a vulgáris szövegeiről ismert 212 énekesét, a mindössze 21 éves rappert, Azelia Banks-et tette a lap elejére. Banks a borítón egy rózsaszín, felfújt óvszerrel pózól, azt a hatást keltve, mintha éppen szivarozna. A merész kép alá pedig a következő szöveget találta legodaillőbbnek a lap szerkesztője: „Azelia Banks Blows Up” (Azelia Banks Felfújja).

„Most tudtuk meg, hogy az Azelia Banks-es címlapunkat már hét országban betiltották. Örök hála az internetért” – reflektált a lap a címlapot ért álszent megjegyzésekre. Nem értjük mi ez a nagy felhajtás a Sharif Hamza által fotózott borítóval, hiszen adott már ki határokat feszegető anyagot a lap Kate Mossról, David Bowie-ról és Björkről is, de azt sem gondolnánk, hogy egy felfújt óvszer látványa 2012-ben tömegeket háborít fel. Mindenesetre az internetet már bejárt botrányos címlapú magazin ma kerül az újságárusokhoz.

Azelia Banks szivarozik
Azelia Banks szivarozik

Kíváncsiak vagyunk, vajon a Dazed & Confused betartja-e az eredeti koncepciót és az ellentmondásos borítóval jelenteti-e meg a szeptemberi kiadást, vagy nem kockáztat és lecseréli azt. Mindenesetre a botrányhoz a fiatal rappernőnek is volt egy-két odaillő szava: „LMFAOO (Laughing My Fucking Ass Off) !!! A borító elég király lett! De mi a f.... van a számban! Haha” – írta ki bölcsen a Twitterre Banks.

Ön mit gondol az óvszeres címlapról?

 • 436
  Nekem bejön, nem irritál
 • 388
  A szétphotoshoppolt modellek jobban zavarnak
 • 96
  Inkább legyen meztelen modell, mint óvszerrel pózoló
 • 66
  Felháborító,hogy ilyen a címlapra kerülhet

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta