OFFLINE

Hillary Clinton nem tud semmit mondani a ruhákról

2012. augusztus 16., csütörtök 10:10

Hillary Rodham Clinton, az USA egykori First Ladyje, mostani külügyminisztere Kirgizisztánban járt hivatalos úton, ahol egy egyetemi beszélgetés vendégeként kérdezhették a diákok moderátorok segítségével bármiről. A kérdések nagy része politikával kapcsolatos volt (itt mindent elolvashat), csak a beszélgetések végén tettek fel a moderátorok pár Clinton személyére utaló kérdést, melyek közt előkerült egy divattal kapcsolatos is:

Moderátor: Melyik tervezőt kedveli?

Clinton: Úgy érti, ruhatervezőt?

Moderátor: Igen.

Clinton: Megkérdezné ezt valaha, ha egy férfi ülne itt? (nevetés, taps)

Moderátor: Valószínűleg nem.

Tehát ennyit Hillary Clinton ruházati ízléséről. Nem tudtunk meg semmit a mindig visszafogott külügyminiszterről, aki sosem volt maradéktalanul elégedett megjelenésével: például egész életében küszködött a sminkjével és frizurájával, de mostanra rájött, hogy fölösleges. „Annyira felszabadít, hogy életemnek olyan szakaszába értem, Jill, hogy ha szemüveget akarok felvenni, nyugodtan felvehetem! Ha hátra akarom fogni a hajam, hátrafogom. A külsőre nem érdemes rengeteg időt áldozni, ha mások aggódni akarnak a megjelenésük miatt, hát aggódjanak helyettem is!” – mondta Clinton a CNN riporterének, Jill Dougherty-nek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta