OFFLINE

Utcai divat: London már 100 éve is menő volt

2012. augusztus 13., hétfő 10:21

London mindig is elöl járt a divatban, az üzletemberek még ma is rendszeresen az Oxford street-i szabóknál varratják méregdrága öltönyeiket, a fashion bloggerek egy része a városból inspirálódik. Az országimázs népeszerűsítésére egy divattervezőt kértek fel, Vivienne Westwood fogja promózni Angliát. 2011-ben egyenesen London lett a divatfőváros, lenyomva New Yorkot, Párizst és Milánót, és a városnak természetesen saját divathete is van. Hogy bemutassuk, mennyire követte, vagy épp diktálta a divatot London, mennyire voltak menők az utca emberei, a hajtás után jöjjön egy megagaléria!

Ahogy a képeken is látszik, 100 éve a britek rajongtak a kalapokért, és ettől a jó szokásuktól – velünk ellentétben – azóta sem szabadultak meg. A képeken emellett nagyszerűen meg lehet figyelni, hogyan váltak egyre rövidebbé a szoknyák, hogyan szűkültek a ruhák, és kik hordtak combcsizmát (nem csak a nők). Ja, és Londonban sem mindig esik az eső és vannak nagyon jó csajok, nézze meg őket galériánkban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta