OFFLINE

100 kiló gumicukorból készítették el McQueen estélyijét

2012. augusztus 13., hétfő 09:25

A TWELV magazin első számához készítette el Hissa Igarashi és Sayuri Marakumi a legendás Alexander McQueen Rainbow estélyi mását színes gumicukorból. A gumicukor-ruha alapja egy drótokra tekert fólia, erre ragasztották fel egyenként az 50 ezer darab gumimacit. Három hét alatt készült el a mű, melyet pontosan a modell, Jessica Pitti méretére szabtak. A ruha súlya 100 kiló, mozogni nem nagyon lehet benne, a fotózás 4-5 órán át tartott, a modellnek hárman segítettek egyik pózból a másikba állni.

Kattintson a képre a többi fotóért!
Kattintson a képre a többi fotóért!
Fotó: TWELV magazin

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta