OFFLINE

Bohócnak festették az orosz szinkronúszókat

2012. augusztus 12., vasárnap 10:00

Miközben szájtátva figyeljük, hogy mennyire egyszerre bírnak mozogni a szinkronúszók, nem tudunk elmenni extrém,vízálló sminkjük és csillogó fürdőruháik mellett, mellyel csak a téli olimpia műkorcsolyázói tudnak versenyezni. Ha azt gondolnák, hogy bármilyen dresszben lehet versenyezni, nagyon tévednek, a versenyöltözet ugyanis nem lehet túl szexi, azaz mélyen kivágott. Nem lehetnek rajta rojtok és fodrok, úgy kell kinéznie körülbelül, mint egy átlagos úszódressznek.

Persze színek és flitterek minden mennyiségben jöhetnek, úgyhogy a legtöbb dressz retinaszaggató tarkaságban úszik. Elvileg a smink sem lehet eltúlzott, maszkszerű, a szabályok betartását egy referensbíró ellenőrzi, de azt, hogy ő mennyire vette komolyan feladatát, a képek láttán nem nagyon tudjuk eldönteni... Ha a galériára kattint, ön is megnézheti, hogy néztek ki az olimpikon szinkronúszók: vannak köztük bohócnak sminkelt oroszok, visszafogott koreaiak, francia csontvázak és kínai sárkányok! A szinkronúszók vastagon lezselézett hajára külön felhívnánk figyelmüket: ennyi hajformázóval tuti helyén marad a frizura.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta