OFFLINE

A tanga jobb, vagy a bugyi?

2012. augusztus 10., péntek 10:30

Mindenki másmilyen fehérneműben érzi jól magát, van, aki a teli bugyira esküszik, más meg csak tangában jár – még a strandon is – , abból is a zsinórvékonyságú verzióban. A bugyival egy fő gond van: látszik a ruha alatt, és mai értékrendünk szerint nem esztétikus, ha kirajzolódik a farpofákba vágó gumi vonala. Erre jó megoldás a tanga, ami viszont az esetek többségében kényelmetlen, sok nő – főként az idősebbek közül – nem is hajlandó ilyesmit felvenni. A Stlyelist szerzője azzal nyugtatta magát, hogy meg lehet szokni a tangaviselést, de 12 év után be kellett vallania magának, hogy nem szokta meg egy percre sem az ánuszba vágó alsóneműt.

Nem minden tanga kényelmetlen amúgy, és a bugyik közül se mind ronda, nagymamás, kinyúlós pamut: a vékony anyagú francia szabású bugyi például nem feltétlenül vág be farpofánkba, ráadásul elég előnyös fazon, tehát tanga nélkül is lehetünk nőiesek és szexisek. A tangák közül a legkényelmesebb a kicsit vastagabb pántokból álló brazil fazon, avagy féltanga: ebben jó eséllyel nem égünk be, ami a bevágást illeti, és kényelmes is. Az igazi zsinórtanga viszont a legtöbb esetben nagyon kényelmetlen, és nem is egészséges, mivel olyan mikroorganizmusok, baktériumok kerülhetnek hüvelyünkbe, melyek gombás vagy bakteriális fertőzést okozhatnak. A tanga– főleg fanszőr nélkül – egy helyre tereli a váladékokat, így nő a fertőzés esélye.

A túl szoros, vagy túl bő alsó kidörzsölheti a bőrt, ami egyrészt fájdalmas, másrészt a területen elszaporodó baktériumok pattanásokat okozhatnak – írja a napidoktor.hu. Ha nem szellőzik a bugyi, befüllednek intim testrészeink, minimum kellemetlen szagot okozva – plusz szaporodnak is a baktériumok, gombák. De bármit mondanak az orvosok, a tanga sose kopik ki a divatból, rögtönzött házi (nem reprezentatív) felmérésünk szerint valószínűleg azért, mert a férfiak ezt tartják a legesztétikusabb viseletnek.

Kevesebb ruha = jobb élet, a pasik szerint

„Ha tangaellenes cikk születik, széttrollkodom! Tegnap is olyan jó volt látni, ahogy felfújta a szél egy csaj szoknyáját és tanga volt rajta!” – mondja Sanyi, akinek véleményét Zoli ennyivel toldja meg: „egyértelműen tanga, mert akkor segget fog az ember, ha benyúl a szoknya alá, es nem bugyit, es az sokkal jobb”. Ennek megfelelően a nők is legtöbbször a tangát vállalják be, ha hódítani akarnak, csak bátrabbak és kényelmesebbek mernek pamutbugyiban flangálni mindig.

Melyik a legjobb fazon?

 • 2933
  Tanga
 • 975
  Bugyi
 • 2766
  Franciabugyi
 • 1044
  Brazil fazonú bugyi
 • 1249
  Nem kell alsóneműt hordani

„Attól függ, kivel találkozom aznap, tél van vagy nyár, menstruálok-e és milyen ruha van rajtam. Nyáron inkább tanga, de nem szeretem igazán, mert nincs jó seggem, a francia bugyi sokkal jobban áll, de az meg műszálas és meleg, szóval csak ágypartyhoz ajánlott. Egyébként a sima bugyikat kedvelem, csak semmi fakszni, pamut, fekete vagy piros, ha lehet, varrás nélkülit veszek” – írja Petra. Két megkérdezett nőnek is a brazil fazon a kedvence, akinek meg nem, az főként sportos életmódja miatt favorizálja a telibugyit. „A tanga kényelmetlen, bevág, és nem túl kellemes, ha a seggemben van egy textildarab. Maximum akkor hordok tangát, ha olyan nadrág, vagy szoknya van rajtam, ami vékonyabb anyagú, és szarul néz ki, ha látszik a bugyivonal. Ja, és bringázáshoz sem túl fasza ha a farpofáim közt van valami odanemillő dolog. A pasim leszarja mi van rajtam, ő a pinát szereti.”

És ön? Tangát vagy bugyit hord? Férfiként a brazil fazon a kedvence? Esetleg a francia? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.08.10 10:47:27franc0

  Akármilyen ruhát vesztek fel, látjuk milyen test van alatta.
  Akármilyen alsóneműt vesztek fel, úgyis hamar letépjük.
  Normális embert nem érdekel, mi van rajtatok és hogy az mennyire divatos, mennyibe került.

  A pénzetekre/pasitok pénzére mennek, nyilván.

  Ami viszont fontos: ne zabáljatok mint egy víziló, de ez önmagában még kevés. Edzeni is kell, súlyzóval is! Ennyi a titok.

 • 2012.08.10 10:50:44R2D2 & C3PO

  A rendszeres (napi!) alvázmosás fontosságát nem ártana hangsúlyozni. Nem a bugyin múlik az, hogy ki mennyi fertőzést szed össze, hanem a bugyicsere-fenék-pina mosás napi rendszerén.

  Ezt valahogy sehol nem említik.
  Szoktam gondolkozni azon, hogy a nőgyógyászok miféle nőkkel találkozhatnak, ha ezeket az eredményeket szűrték le... Gondolom, ez is olyan, mint a fogmosás.

 • 2012.08.10 10:57:34Hiawatha

  Egyértelműen NEM tanga, és férfi vagyok.
  Alig takar valamit, amolyan "semmilyen" ruhadarab.

  Szóval a normál (nem nagyi) bugyi a legjobb.
  Pl. az első képen a vörös cucc a nőn egész jó. Azok a pillangószerűek nekem a vicc
  kategóriába tartoznak, mint a sorozat végén azok a rövidnadrág szerű dolgok is.

 • 2012.08.10 11:10:13szellemkor

  Az én csajomnál ez a problémakör fel sem merül: eleve nem hord bugyit.

 • 2012.08.10 11:10:53Mrs. Jackman

  A cikkben szereplő petra egy úrinő lehet, ha ilyen szépen fogalmaz.

 • 2012.08.10 11:35:00efi

  Petra tipikus hülyepicsa.

 • 2012.08.10 12:00:47Haloperidol

  Tanga! Tanga! Ferfi vagyok es TANGAAAAA!

 • 2012.08.10 12:38:37Tommmyka

  miért ilyen hülyeségen jár a nők feje hogy mit húzzanak a fenekükre? Nem tök mindegy? Miért nem inkább valós értékeken, értelmes dolgokon járatják a fejüket pl hogy lehetnek jobb családanyák meg hasonlók. Sok nő csodálkozik, hogy miért nem talál jó férjet magának. Hát azért mert ha csak a külsőségeken jár a feje a nőnek (mint az utcalányoknak) akkor olyan fiúkat fog vonzani akiknek csak a külsőségek kellenek (egy utcalány).

 • 2012.08.10 12:40:08avikócaénvagyok

  Sztem ez hülyeség, nem lehet hogy egy hímnemű nőgyógyász, vagy bugyiárus írt a cikket?

  Én nő vagyok, és állítom, hogy a tanga a legkényelmesebb alsónemű, ami létezik, lehetőleg nem spagettipántból varrva, hanem lapos,2-3 cm széles csíkokkal az oldalán. Pont a fecske ( a cikkíró szerint "bugyi"), ami begyűrődve a farpoák közé nagyon kényelmetlen élmény, ugyanis akkor sok anyag van a farpofák közt, tanga esetén meg kevés. Ugyanis ha az emberlánya meg is mozdul és nem csak a kamera előtt pózol, akkor begyűrődik a bugyija, és ez ellen csak úgy lehet tenni, ha nem vesz fel bugyit, vagy nem passzenosat.

  A pasimat meg az érdekli, milyen van rajtam, ha épp alsónműbenrohangálok előtte, a szexiség nem szempont munkába menet, vagy sportoláskor. Szerintem.

 • 2012.08.10 12:40:11avikócaénvagyok

  Sztem ez hülyeség, nem lehet hogy egy hímnemű nőgyógyász, vagy bugyiárus írt a cikket?

  Én nő vagyok, és állítom, hogy a tanga a legkényelmesebb alsónemű, ami létezik, lehetőleg nem spagettipántból varrva, hanem lapos,2-3 cm széles csíkokkal az oldalán. Pont a fecske ( a cikkíró szerint "bugyi"), ami begyűrődve a farpoák közé nagyon kényelmetlen élmény, ugyanis akkor sok anyag van a farpofák közt, tanga esetén meg kevés. Ugyanis ha az emberlánya meg is mozdul és nem csak a kamera előtt pózol, akkor begyűrődik a bugyija, és ez ellen csak úgy lehet tenni, ha nem vesz fel bugyit, vagy nem passzenosat.

  A pasimat meg az érdekli, milyen van rajtam, ha épp alsónműbenrohangálok előtte, a szexiség nem szempont munkába menet, vagy sportoláskor. Szerintem.

 • 2012.08.10 12:43:21panasz2

  A tanga felett eljárt az idő.
  Nem szeretnék egyéb jelzőt használni, de nagyon gyökér dolog már szvsz..
  Francia bugyi szexisebb.

  "A pasim leszarja mi van rajtam, ő a pinát szereti." Gratulálok a színvonalhoz :) Ha ez nem kitaláció akkor meg a hölgynek. Én tangát képzelnék rá. Jó farmerből kilógósat.

 • 2012.08.10 12:43:55Tommmyka

  @ franc0 teljesen igazad van. Sok olyan nő van, hogy annyit zabál és 0-át sportol hogy kb 130kb de csak 20ezer forintos csoda tanga kell neki mert az áll neki jól:-) Engem addig érdekel a nő bugyogója hogy tiszta legyen azon felül csak az számít ami benne van..

 • 2012.08.10 13:22:00Fenimore

  Érdekes, mindig azzal jönnek, hogy a tanga azért nem kényelmes, mert a seggedben van. Ki merem jelenteni, hogy ez csak és kizárólag hibás méretnél fordul elő. Egész tinikoromban és a kora huszas éveimben tangát hordtam, ultrakényelmesnek találom a mai napig HA eltalálom a méretet. Minden fazonból más méret kell, meg néha el is tolják a számozást.

  Amúgy meg a franciabugyi for prezident.

  +1 megjegyzés:
  "Tegnap is olyan jó volt látni, ahogy felfújta a szél egy csaj szoknyáját és tanga volt rajta!”
  „egyértelműen tanga, mert akkor segget fog az ember, ha benyúl a szoknya alá, es nem bugyit, es az sokkal jobb”.

  Nem baj, ha ezek nekem nem érvek? Nem baj, ha otthon nem aszerint válogatok alsóneműt, hogy mit lásson és fogjon a tinifiúk érettségi szintjén vegetáló férfiközönség a szoknyám alatt? Ugye nem?

 • 2012.08.10 13:50:27valogatos

  @Fenimore:
  "Nem baj, ha ezek nekem nem érvek? Nem baj, ha otthon nem aszerint válogatok alsóneműt, hogy mit lásson és fogjon a tinifiúk érettségi szintjén vegetáló férfiközönség a szoknyám alatt? Ugye nem?"

  Nyugi, a tied mar valoszinu senkit nem erdekel :)

 • 2012.08.10 14:29:23Fenimore

  @ valogatos: 27 vagyok. De azért kösz.

 • 2012.08.10 14:51:03Rebca

  Attól még lehetsz 200 kg. No offense, csak nem értem hogy jön ide a kor, azon kívül hogy OK, nem vagy 90 éves - de ezt eleve senki se gondolta volna komolyan.

  Amúgy vannak jó szabású tangák meg rossz szabásúak. Előttem leírták, a tepsibugyi kényelmetlen ha mászkálni mész. Franciabugyi meg az ilyen kisnadrágok a legjobbak, kár hogy kevés v nemlétező a választék az olcsó kategóriában.

 • 2012.08.10 15:10:57Fenimore

  @Rebca
  valogatos azt írta, az enyém MÁR nem érdekel senkit. Gondoltam, azért, mert múlt időben nyilatkoztam a tinédzserkoromról és a kora húszas éveimről.
  A súlyommal sincs gond.
  Biztos nehéz megemészteni, normális testalkatú és fiatal nőként is azt gondolom, ultragáz, ha a pasik ilyen primitíven fejtik ki a nézőpontjukat. Nem akarok álszent lenni, persze, hogy én is szeretek tetszeni, és ez is szempont a válogatásnál, de néha kinyílik a bicska a zsebemben egy-egy ilyen érvelés miatt, ahol semmi nem szempont, csak az, hogy ő, aki amúgy nem ért hozzá, mit kap a dologból.

 • 2012.08.10 15:25:45zZz

  Férfi vagyok. Utálom a tangát, nőn is. Bár magamon még nem próbáltam, nem is tervezem.
  Normál vagy franciabugyi. Mármint a nőn :)

 • 2012.08.10 15:26:03valogatos

  @Fenimore: ha egy lany szoknyajat felfujja a szel, az vicces es kellemes latvany(jobb esetben) egy ferfinek, semmi tobb. Es mi a baj azzal, ha egy pasi megfogja a baratnoje feneket a szoknya alatt? A "MAR"-t inkabb ugy ertettem, hogy besavanyodhattal/elhizhattal.
  Sok helyrol hallani, hogy a tanga nem jo, nem szep, de meg SOHA nem hallottam ezt jo feneku lanyoktol ill olyan pasiktol akinek formas feneku baratnoje van.
  A tanga kihangsulyozza a fenek formajat, tehat az vegye fel, aki nagyon formas. Egy feszulos polo is jol nez ki egy kigyurt testen, de hulyen egy kover/tul vekony emberen.

  Termeszetesen orok ervenyu, hogy aki jo alaku az mindenben sexy, aki meg nem, azon nincs az a tanga, ami segitene.(mozgas+dieta annal inkabb!)

 • 2012.08.10 15:31:24Fenimore

  @ tasavallan presidentti Isten ments, hogy fel kelljen venned :) Csak egy kis megértést, én elhiszem, hogy fontos a látvány, de mégiscsak hadd szolgálja már kicsit az én érdekeimet is az a hülye bugyi, mégiscsak én hordom. :) persze, igyekszik az ember lánya szépet, ízléseset felvenni, de vannak helyzetek, mikor annyira századrangú, hogy ha benyúlsz a szoknyám alá, mit tapintasz...

  Az alsónacik azért olyan kényelmesek csajoknak is, mert sok bennük a hely :) Mint a legfinomabb varrás nélküli fehérnemű, pamut kivitelben :)

 • 2012.08.10 15:35:47Fenimore

  @valogatos
  nekem csak az nem tetszik ezekben a beszólásokban, hogy ezeket olyan kizárólagos érvként hozzák, fel se merül, hogy nekem vannak más igényeim is egy bugyival kapcsolatban. Mondjuk aláírom, pasija válogatja.

  Igen, a tanga általában azoknak kényelmetlen tapasztalatom szerint, akik nem jól választják a méretet, és ez lehet nagyobb testsúly, de akár nem standard alakú fenék miatt is. Gyakran megoldja a gondot az egyel nagyobb méret, vagy a csípőszabás. A gond az, hogy a kényelmetlenség már csak otthon derül ki, mert ugye fehérneműt nem próbálhatsz úgy, hogy a boltban is a fenekedbe menjen :)

 • 2012.08.10 15:36:31Fenimore

  # eggyel nagyobb

 • 2012.08.10 15:40:54zZz

  @valogatos "A tanga kihangsulyozza a fenek formajat"

  Szerintem pont nem. Tangából hátul mindössze annyi van, ami feltétlenül szükséges a többi részének a megtartásához.
  A franciabugyi inkább kiemeli a feneket, feltéve, hogy van mit kiemelni.

 • 2012.08.10 15:52:59pottyosgaloca

  Akinek jó feneke van,azon minden jól áll.Néhány nadrág és szoknya megköveteli a tangát,de egyébként nem egészséges és nem is szép.

 • 2012.08.10 16:37:56poosedly

  Ritkán szólok hozzá, de most muszáj, mert ez egy nagyon buta cikk lett.
  Régóta kapható több fehérnemű üzletben is varrás nélküli bugyi. Értsd ezt úgy, hogy az anyag csak el van vágva és kész (az intim részen nyilván van varrás, sőt külön pamut betét is). Van mindenféle fazon: tanga, hagyományos, francia, stb. Ezek a darabok egyáltalán nem vágnak be, így csaknem tökéletesen láthatatlanok bármilyen ruha alatt. Nekem már csak ilyen bugyijaim vannak, van amelyik több éves, és nem rojtozódik, nem feslik, pedig mosógépben mosom őket. Többször szegezte már nekem a kérdést a párom, mikor lenge nyári ruhát, nadrágot veszek fel, hogy van-e rajtam bugyi - ennyire nem látszik.
  Tessék kicsit haladni a korral!

 • 2012.08.10 16:49:05Zsíros Bödön

  a nagy faszt szavazok a tangára, francia bugyi a legjobb

 • 2012.08.10 16:51:36Advanced Flight

  [link]

 • 2012.08.10 17:07:41Madárfejű Lajcsika

  Azt kellene már végre a nők szokásává tenni, hogy mossák a picsájukat, ne csak illatos kencékkel, parfümökkel szórják magukat, hanem minden hugyozás, szarás után megmossák a picsájukat. Mert a magyar nők 99%-a erre sem képes. Diplomától, anyagi helyzettől függetlenül. Akkor meg mindegy, milyen drága fehérneműt húzol magadra, ha alatta sajt, hal, pállás, szar és húgyszagú a berendezés.

  Amúgy amíg olyan seggen feszül a bugyi, amilyenek az Agent Provocateur vagy a Victoria's Secret modelljeinek van, addig nem érdekel.
  De a francia bugyiról se higgyék már a lányok, hogy a karfiolos, hatalmas, szétfolyós seggből jó segget farag. Akinek csúnya a fara, az inkább bujdosson el a legsötétebb erdőbe, ne pedig egy kis textildarabbal akarja kozmetikázni a giga amorf ülepét, mert úgyis hatalmas marad, csak még nevetségessé is válik a nőszemély.
  A jó seggért, testért meg kell dolgozni. De leginkább a genetikailag szép nőket szeretjük.

 • 2012.08.10 17:18:55Turboanyu

  R2D2:
  "A rendszeres (napi!) alvázmosás fontosságát nem ártana hangsúlyozni. Nem a bugyin múlik az, hogy ki mennyi fertőzést szed össze, hanem a bugyicsere-fenék-pina mosás napi rendszerén.

  Ezt valahogy sehol nem említik."

  Azért, mert nem igaz. Van olyan nő, aki vígan jár az uszodába probléma nélkül, más meg ha elmegy, utána hetekig járhat a nőgyógyászhoz. Én reggel-este mosakszom, nagyon igényes vagyok az OTTANI higiéniára, de amíg tangát hordtam, állandóan fertőzésekkel küzdöttem. Hiába a megfelelő tisztálkodás. Amióta sima meg francia bugyikat hordok, azóta semmi bajom.

  Biztos van olyan nő, akinek a tangaviselés nem okoz problémát, én - és még jópáran vagyunk - akinek igen. Másnak a tamponhasználat nem jön be, nekem évek óta semmi problémám. Mind mások vagyunk, és ami az egyiknek nem okoz fertőzéseket, másnak igen.

 • 2012.08.10 17:30:08Turboanyu

  Lajcsika: "Azt kellene már végre a nők szokásává tenni, hogy mossák a picsájukat, ne csak illatos kencékkel, parfümökkel szórják magukat, hanem minden hugyozás, szarás után megmossák a picsájukat"

  Mondjuk a férfiak is kezdhetnék ott, hogy amikor a nyilvános vécébe bemennek, pisilés ELŐTT, mielőtt a kukachoz nyúlnának, mossanak kezet. Nagyon jó kis gombákat lehet össze tudnak szedni, de persze a férfiaknál nincs olyan látványos tünet, mint a nőknél a folyás, és vígan fertőzik a partnerüket.

 • 2012.08.10 17:34:33Turboanyu

  Lajcsika: "Azt kellene már végre a nők szokásává tenni, hogy mossák a picsájukat, ne csak illatos kencékkel, parfümökkel szórják magukat, hanem minden hugyozás, szarás után megmossák a picsájukat."

  Azt kellene már végre a férfiak szokásává tenni, hogy a nyilvános vécében MIELŐTT megfogják a kukacot, mossanak kezet. Ugyanis jó kis gombás fertőzéseket lehet összeszedni és a férfiaknál sokszor nincs olyan tünet, mint a nőknél a folyás, csak fertőzik a partnerüket.

 • 2012.08.10 17:35:05Turboanyu

  Bocs, azt hittem az első elszállt...

 • 2012.08.10 20:15:20azaiak

  Fetisiszták jobban szeretik a bugyit, tangabugyit.

 • 2012.08.10 20:20:58A Tyne folyó déli partja

  Madárfejű Lajcsika:
  ja, mondja ezt egy férfi, akiknek a nagy rész pont meg szokta mosni (vagy akár törölni) a micsodáját klotyó után. meg szokott kezet mosni...

 • 2012.08.10 21:34:11bananarepublica

  Az egykori sex szimbolum tundoklese es teljes lepukkanasa -Brigitte Nielsen

  [link]
  35 foto

 • 2012.08.11 00:46:40Sisa.huka

  Féltanga /=brazil/, egyértelmű. Ezek általában mikroszálas, jól szellőző darabok. Nem vágnak be, mint a hagyományos cipőfűző-tanga, nem működnek "hegedűvonóként", ide-oda hurcolászva a bacikat a végbél és a hüvely között. Testre simuló ruha, szoknya, nadrág alá is tökéletesek. Vannak varrás nélküli, natúrszínú féltangák, ezeket pl. mindig az intimissimi-nél szerzem be. Azt hiszem, a basic-ben mindig van nekik. A women'secret basic-jében szintén nagy a választék féltangákból, natúr, fekete, fehér színben. A tezenis-nél meg a színes féltangákat veszem. De ha varrás nélkülit keresel, akkor mindenképpen intimissimi, szinte "second skin" !

  Hja, a napi min. 1 zuhanyzás alap - kellene, hogy legyen mindenkinek. Meg naponta alsóneműt cserélni. Ha kell, többször is.

  Meg pl. a nedves wc-papír használata nagydolog után. Vagy bidé, ha rendelkezésre áll.
  De ahogy látom a női mosdókban, a nők 60 %- ának még a wc-használat utáni kézmosás sem alap!!!

 • 2012.08.11 16:48:25ibafaipap

  Én a tangát szeretem a legjobban, bár egy jó fenéken az ajtófélfa is jól áll. Amit viszont utálok, az az, amikor egy nő férfi módjára káromkodik/iszik/cigizik/nyomul stb. Kibaszott kiábrándító, ld.: "a pasim leszarja" c. dumát. Nyilván emberek vagyunk, a XXI. században élünk, de akkor sem kéne átlendülni a ló hasa alatt.

 • 2012.08.11 19:21:13avikócaénvagyok

  Nem értem azokat a hozzászólókat, akik a napi tisztákodásért lobbiznak. Ti hol szeditek fel a nőiteket, milyen igénytelen nőszemélyekkel adjátok össze magatokat, hogy ez a téma egyáltalán felmerül? Érzékletes leírásotok alapján konkrét tapasztalaitok vannak az áporodott nemiszerv szagról, brr.

 • 2012.08.14 11:06:23Pannon Puma

  Ott a pont Turboanyunál. Hozzátenném, nem ártana a lányokat is tanítani erre, mármint a pisilés ELŐTTI kézmosásra, különösen nyilvános helyen. Rágondolni is rossz, mit szedhetsz össze egy nyilvános wc-ben. Vagy mindenki fertőtlenítős törlőkendővel járkálna a világban? Nem hiszem ...

 • 2013.07.19 16:31:40josth

  @Turboanyu kurva nagy hulyeseg, amit mondasz, a gomba jellemzoen inkabb a noknel tunetmentes es a pasiknal latvanyos. Nezz utana, mielott ilyen faszsagokat terjesztesz.

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta