OFFLINE

Mihalik Enikő felöltözve reklámoz ékszereket

2012. augusztus 8., szerda 11:45

Mihalik Enikő az őszi kampányokból derekasan kiveszi a részét, láthattuk már szexi fehérneműkben sétálni Párizsban a Chantelle kampányképein illetve egy visszafogottabb sorozatban Kasia Strussal Alberti Ferretti reklámfotóin. Az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar modell két nagyobb ékszercég kampányában is szerepet kapott az őszi-téli szezonban.

A New York-i székhelyű giccses, de méregdrága couture ékszereket kézzel készítő David Webb már harmadik szezonban kéri fel a viccesen mutató, összeszokott párost, Mihalik Enikőt és Terry Richardsont reklámarcának. Tavaly például a békéscsabai modell egy Richardsonról mintázott gumibabát szopogatott a kampányfotókon. Alex Wiederin kreatív igazgató és Lori Goldstein stylist munkájának végeredménye szeptembertől lesz látható a Vogue magazinokban, az orosz Tatlerben, a Garage-ban és a Town & Country magazinban.

A kortárs ékszerkészítők élvonalába tartozó Robert Lee Morris is Mihalikra gondolt az őszi-téli szezonban. Doug Lloyd művészeti vezetővel és Ben Hassett fotóssal minőségi munkát tettek le az asztalra, a képeken kivételesen nem a szupermodell teste, hanem arca és szeme került kiemelésre az ékszerek mellett. Az 1971 óta dolgozó Morris a kezdetekben nagyméretű, merész, törzsi ihletésű darabokat tervezett, melyekkel sikeresen felkeltette a sajtó és más designerek figyelmét. Azóta dolgozott már együtt Calvin Klein-nel, Karl Lagerfelddel és Donna Karannal is. Ikonikusnak számító kollekciói széles skálán, 150 és 1000 dollár, 33500 és 223000 forint között mozognak.

Mihalik őszi-téli kampányai közül minden bizonnyal a Carolina Herreranak készített fotók a legérdekesebbek. A divatház ugyanis szinte egy az egyben lemásolta a 2011-es japán Vogue decemberi, „ We Call It Glamour” című divatanyagát, amit Alex Cayley kapott lencsevégre a lapnak. Különbség szinte csak a fotósban van, mivel Mihalik a Vogue hasábjain is bambán, a francia modellel, Contance Jablonskival sétál az utcán és a Herrera kampányban sincs ez máshogy, csak ezúttal Patrick Demarchelier képein látható a két szupermodell.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta