OFFLINE

Nyolc nehezen utánozható nyári celebes táskatrend

2012. augusztus 7., kedd 10:52

A drága luxustáskák azok közé a dolgok közé tartoznak, amiért utálni lehet a hírességeket. Nekünk hétköznapi halandóknak ugyanis kevés esélyünk (=pénzünk) van arra, hogy egy olyanAlexander McQueen kiegészítővel dobjuk fel az összeállításunkat, mint amilyet Beyoncé viselt nemrég, de Rachel Zoé barna Givenchy-táskája is megérne egy misét.

Szerencsére a számunkra is elérhető márkák mindig piacra dobnak a nagyokhoz hasonló kiegészítőket, rengeteg például az Hermés- és Mullbery-hasonmás, de egy gyors internetes keresés kiderítette, hogy a legújabb celebtrendeket kicsit nehéz lesz követni, ha nincs olyan anyagi hátterünk vagy ismeretségi körünk, mint a sztároknak.

Nagy reményeket fűztünk Jessica Alba flitteres Vanessa Bruno táskájához, mert úgy rémlett, tele van a város az olcsósított változatokkal, de tévedtünk. Ez a kiegészítő pedig jó választás, mert elég lezser ahhoz, hogy napközben mászkáljunk vele, de a flitterek miatt az esti programokra is magunkkal vihetjük. Fémes, flitteres táskákat a fast fashion üzletekben ugyan találhatunk, de egyik sem pont olyan sajnos, mint Jessica Albáé.

Kié a legjobb?

 • 12
  Benyoncé Knowles táskája
 • 11
  Jessica Alba táskája
 • 8
  Katy Perry táskája
 • 6
  Vanessa Hudgens táskája
 • 9
  Vanessa Lachey táskája
 • 9
  Keira Kinghtley táskája
 • 28
  Rachel Zoé táskája
 • 3
  Mandy Moore táskája

Beyoncé már előbb említett kiegészítőjével még nehezebb dolgunk volt, pedig az egyszerű szettekhez kiválóan illik ez az absztraktmintás kiegészítő. A Mango zebramintás táskája, amit félbehajthatunk, nem a legjobb megoldás, de legalább alig kerül többe 3000 forintnál. Katy Perry igen feltűnő Prada retiküljével is meggyűlt a bajunk, színben viszonylag passzoló darabokat még találtunk, de a fazon elég egyedi. Ha mégis ilyen táskára vágyunk, akkor nem árt, ha ellátogatunk egy hobbiboltba is szegecsekért és csillogó kövekért. Hajrá!

Lényegesen könnyebb dolga van annak, aki Vanessa Hudgens, Keira Knightley, Mandy Moore  vagy Rachel Zoé példáját kívánja követni, ugyanis mint a mellékelt galériában is látszik, az ő táskáikhoz hasonló darabokat az interneten és az üzletekben is igen könnyű találni. Jó, lehet, hogy minőségben nem érik utol az eredetieket, de messziről lehet, hogy nem mondják meg, hogy egy Jerome Dreyfuss  kreáció fityeg az oldalunkon vagy egy 3000 forintos Bershka kiegészítő.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta