OFFLINE

Fesztiváltrend: így öltözz fel a Szigetre!

2012. augusztus 7., kedd 12:12

Ugyan a Szigeten már zajlanak az események, ha nem számoljuk a felvezető koncerteket, akkor hivatalosan csak szerdán keződik el a fesztivál a teljes valójában. Ha minden jól megy, akkor jó idő lesz, néha túlságosan is. Kalap, fejkendő azért nem árt, hiszen ez megvéd a napsugárzástól, aki nem félti a lábát attól, hogy kicsit koszos lesz és meg is tiporják, azoknak ajánljuk a szandált, a tavalyi fesztiválozók közül is sokan viseltek ilyen lábbelit.

Mivel mégis egy zenei rendezvényről van szó, ajánljuk a szegecses darabokat, ezeknek az ára hatezer és tízezer forint között mozog. Hasonlóan fontos kiegészítő a kicsi oldaltáska, ami lehet steppelt vagy rojtos, a lényeg, ne csapjuk hátra, mert ilyenkor könnyebben megszabadíthatnak az értékeinktől a tömegben állva. Egy piros rojtos kiegészítő például 8995 forintba kerül a Bershkában, egy steppelt változatért, amit sok fesztiválozó visel pedig 3995 forintot kérnek a Stradivariusban.

Hogy minél kevesebb cuccot kelljen pakolni, ha esetleg sátrazásra adnánk a fejünket, akkor ajánljuk a mini overallt. Ez kitűnő viselet a forró napokra. Nagyon sok a farmerből készült darab, de aki nem rajongana ezért a trendért, a Zarában mondjuk vehet egy pöttyöset is 3995 forintért. Ha egy kicsit hűvösebbre fordul az idő vagy más okból nem akarjuk a vállunkat mutogatni, akkor egy nagy, de könnyed anyagból készült sál is jól jöhet. Szerencsére mindegyikből van választék, pár tipp bele is került a mellékelt galériába.

Időpont: 2012. augusztus 06-13.

Helyszín: Budapest, Óbudai-sziget

Fellépők: The Stone Roses, Ministry, Korn, Placebo, The Killers, The Roots, Kraak&Smaak, High Contrast és még sokan mások

Napijegy: 13000 Ft (23 óra után 6 500 Ft), percalapú jegy: 35-70 Ft, bérlet: 55000 - 63000 Ft

Honlap: http://www.sziget.hu/fesztival/

Várható Időjárás: Az Időkép előrejelzése szerint nappal 25 és 30 fok között mozog majd a hőmérséklet, éjjel pedig 14 és 17 fok között. Az első négy napban gyengén felhős idő lesz, vasárnap pedig záporra is számíthatnak a fesztiválozók. A Köpönyeg azt jósolja, hogy nappal 24-29 fok várható, éjjel pedig 13-16 fok. Az ő előrejelzésük szerint szerdán derült lesz az égbolt, csütörtökön gyengén felhős, pénteken szeles idő várható, szombaton és vasárnap pedig szintén nem lesz felhő az égen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta