Túlárazták az új Alexander McQueen táskakollekciót

A Lady Dior és a Mulberry Lana Del Rey nevével fémjelzett 274 ezer forintos táskái után egy újabb márka rukkolt elő egy hordható és praktikus, időtlen luxusdarabnak kikiáltott kiegészítőivel. A Heroine (Hősnő) névre keresztelt kollekció, vagyis a hozzákészült reklámkampány különlegessége, hogy a divatház életében korábban a kiegészítők nem kaptak főszerepet. A kampányban szereplő, klasszikus és elegáns stílust egyszerre képviselő táskát a neves csendélet fotós Dan Tobin Smith fotózta. A londoni fotós számos népszerű hirdetést készített már a Coca-Colának, a Nike-nak és az Orange-nak is, ebben a munkájában a letisztultságon kívül mégsem fedeztünk fel semmi rendkívülit.

Dan Tobin Smith / Alexander McQueen

A kígyó-  és borjúbőr, valamint velúr Alexander McQueen táskák árai széles skálán mozognak: színtől és mérettől függően 2300 és 7400 dollár (525 ezer és 1,7 millió forint) között lehet megvásárolni a kollekció darabjait  - írja a Telegraph. A kampány főszereplője, egy fekete krokodilbőr táska azonban még több pénztől szabadít meg, az ára ugyanis 38000 dollár, azaz 8,7 millió forint.

márka hivatalos oldalán egyébként minden táska mellett szerepel, hogy milyen cipőt vagy ékszert érdemes viselni hozzá. Az Avatar sztárja, Zoe Saldana nagyon gyors volt, már be is szerzett egy közepes méretű fekete bőrtáskát, amellyel a minap lencsevégre is kapták. Kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a következő celebnő, aki feltűnik a túlárazott designer táskával.

Alexander McQueen
Oszd meg másokkal is!
Mustra