OFFLINE

Menő vagy ciki Olivia Wilde jótékonysági szimatszatyra?

2012. augusztus 3., péntek 09:03

A hűvös tekintetű Olivia Wilde és legjobb barátnője, Barbara 'Babs' Burchfield az Alternative Apparellel együttműködve piacra dobták limitált szériás, 'The Message Bag' névre keresztelt táskájukat. A katonai hátizsákra emlékeztető darabok bevételéből a magát aktivistának és emberbarátnak mondó Wilde az Academy for Peace and Justice in Haiti szervezetet kívánja támogatni, amelynek egyik fő támogatója az Oscar-díjas filmkészítő, Paul Haggis.

„Barbara és én 2008 óta gyűjtünk pénzt különböző szervezeteknek világszerte. Egy ideje úgy érezzük, hogy hagyományos eszközökkel már-már hiábavaló az adománygyűjtés. Gondoltam, egy kalap alá veszem a két szenvedélyemet: a jótékonyságot és a divatot" – nyilatkozta Wilde, aki elmondta, a táskát az a darab ihlette, amit mindig magával vitt Haitire. Dr. House Tizenhármasa egyébként nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a jővőben ismét kipróbálja maghát divattervezőként, de tudja, hogy sokat kell még tanulnia. Az embereknek pedig azt tanácsolja, ne érezzék magukat rosszul amiatt, mert szeretik a divatot, szívesen vásárolnak ruhákat, de legyenek tudatos vásárlók.

A 27 éves színésznő és az amerikai márka új táskáját a New Yorkban mutatták be, és Erica Domasek valóságshow-sztár közreműködésével a csináld magad őrületet meglovagolva a sajtó tagjai saját ízlésük szerint, szegecsekkel, gyöngyökkel dekorálhatták ki a végtelen módon variálható frissen debütált táskákat. A bölcsészlányoknak és fesztiválozóknak alkalmas hátizsákokat egyébként már be lehet szerezni a Shopbop.com-on és az Alternative Apparel üzleteiben 138 dollárért, azaz körülbelül 31500 forintért. Ön szerint menő vagy ciki Olivia Wilde hátizsákja, esetleg kedvet kapott, hogy ön is feldobja trendi szegecsekkel vagy feliratokkal rég nem hordott táskáját? Szavazzon!

1385 szavazat 1587 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta