no

Katalin hercegné mindenkit lenyomott stílusával

A Vanity Fair szeptemberi kiadásában hozza le nemzetközi listáját 2012 legjobban öltözött embereiről. Az exkluzív lista első helyére az általában brit divatházak ruháit viselő Katalin hercegné került.  Az elmúlt években a magazin értesülései szerint körülbelül 55 ezer dollárt (12,5 millió forintot) költött designer ruhákra, amelyeket a hivatalos királyi öltöztetőt mellőzve ő maga válogatott Alexander McQueen, Alice Temperley, Matthew Williamson, T.K. Maxx és a Topshop kollekcióiból. Ennek meg is van az eredménye, ugyanis Katalin hercegnének nemcsak a Vanity Fairt sikerült elbűvölnie, a People már tavaly szeptemberben a tíz legstílusosabb nő közé sorolta, a Harper's Bazaar két hónappal később pedig egy hasonló lista elejére pakolta.

A Vanity Fair szerint egyénként mem a cambridge-i hercegné az egyetlen jól öltözött nemes. A divatvilág legmeghatározóbb alakjai közé sorolták a lemezlovas karrierről álmodozó Harry herceget, akinek ilyen jó ízlésű sógornő mellett könnyű dolga van, továbbá Charlotte Casiraghi monacói és hannoveri hercegnőt, Alexandra görög hercegnőt és Mária dán koronahercegnőt is - írja a Daily Mail. A királyi családok tagjai mellett a Vanity Fair listáján helyet kapott többek között Jessica Chastain, Colin Firth és neje Lívia, Diane Kruger, Léa Seydoux, Stella McCartney, valamint a New York Times közkedvelt streetstyle fotósa, a 83 éves Bill Cunninham is. (A teljes listát ide kattintva találja!)

Míg a királyi család trendi fele fürdik az sikerben, az Adele-t lekövérező Karl Lagerfeldnek sikerült beszólnia Middleton húgának,az exével kibékülő Pippa-nak. A véleményét soha nem titkoló excentrikus tervező Nicholas Kirkwooddal ellentétben kedveli a hercegné romantikus szépségét és stílusát, ám úgy gondolja, hogy a 28 éves húga nem olyan vonzó, mint nővére, így csak a hátát kellene mutogatni a nyilvánosság előtt. „Nem tetszik az arca, mutassák csak a hátát” – mondta ki az ítéletet a 78 éves Lagerfeld. Kétségtelen, hogy a jófenekű Her Royal Hotness (Őkirályi Dögössége) nem örült a csípős kritikának.

Ön mit gondol, vajon Pippa Adele-hoz hasonlóan visszavág a tervezőnek vagy Lagerfeld szívja vissza a sértő szavakat és ajándékkal próbálja elsimítani a nézeteltérést?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek