OFFLINE

Katalin hercegné végre kontyot villantott - jól tette?

2012. augusztus 1., szerda 18:07

Vilmos herceg felesége pár napja egy 12 ezer forintos ruhával mozgatta meg az emberek fantáziáját, most pedig attól hangos a sajtó, hogy a GREAT kampányt népszerűsítő egyik eseményen tarkókontyban jelent meg, ami bizony tőle elég szokatlan, még pingpongozni is leengedett hajjal szokott. Sebaj, így ismét alaposan meg lehetett szemlélni a csillogó  Kiki McDonough-fülbevalókat, amelyeket már az olimpia nyitóünnepségén is viselt.

Melyik frizura áll jobban Katalin hercegnének?

 • 1022
  Ha le van engedve
 • 217
  Ha a felső tincseket hátrafogja
 • 141
  A copf
 • 944
  A konty

Persze hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy Katalin hercegné soha nem hordja felkötve a haját, hiszen májusban egy koncerten szintén egy hasonló, de kicsit vagányabb kontya volt, de akkor mindenkinek inkább az áttetsző hátú Jenny Packham-kreáció tűnt fel. És igen, néha még copfba is köti a haját, mondjuk ha éppen Kanadában jár, de az is előfordul, hogy csak a felső tincseket fogja hátra, de szemmel láthatóan akkor érzi magát a legjobban a bőrében, ha nincs semmi kötöttség, se csatt, se hajgumi, se más hajrögíztő eszköz nem kínozza. Nézze csak meg a fenti galériánkat!

Ez nem jelenti azt, hogy ne foglalkozna annyit frizurájával, mint más ismert nők, sőt! A US Weekly szerint hetente háromszor jár fodrászhoz, ahol látogatásonként 75 dollárnak megfelelő összeget hagy ott és állítólag nagyon bőkezűen bánik a borravalóval is. Aki nemcsak az öltözködési stílusát szeretné lemásolni Katalin hercegnének, hanem a frizuráját is, az interneten bőven talál oktatóvideókat arról, hogy mi a teendő. Íme az egyik.

Ha Katalin hercegnéről beszélünk, akkor természetesen említést kell tenni arról is, hogy éppen mit is viselt. Választása most egy szerb származású, de Londonban élő tervező, Roksanda Ilincic egyszerű szürke ruhájára esett. A designernek egyébként ennél sokkal színesebb és összetettebb kreációi is vannak, de érthető, hogy a hercegné ezt a visszafogottan stílusos darabot öltötte magára.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta