OFFLINE

Menő vagy ciki az amerikai zászlós fogvédő?

2012. július 31., kedd 13:49

Ryan Lochte szombaton 400 vegyesen úszott igen gyorsan, Phelpset is jócskán lehagyva az olipián. Így a világranglistát vezető úszó nyakába került az érem, amit boldog mosollyal üdvözölt. Ekkor vált láthatóvá a félelmetesen csillogó fogdísz, amelyet ezúttal az amerikai zászló díszített. Nem éppen egy olcsó módja annak, hogy kifejezzük, mennyire is rajongunk országunkért. Azt pedig, hogy mennyire ízléses ez a megoldás, a hajtás után ön is véleményezheti.
 

Mint már pedzegettük, nem ez az első alkalom, hogy Ryan Lochte mosolya mellé valami egészen elképesztőt is megmutat magából, kattintsa csak végig a galériát. Javára írandó, hogy igyekszik minden alkalommal másmilyen mintát választani, talán, hogy ne unatkozzanak a rajongók.

2220 szavazat 1513 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta